Žena se porodila USRED večere sa PRIJATELJIMA: Gosti NISU imali pojma šta se događa, ovako je to sakrila od njih

Vesti 23.11.2022 21:00 0

Dečak ih je iznenadio nedelju dana pre termina, a nije bilo vremena za odlazak u bolnicu

Žena se porodila USRED večere sa PRIJATELJIMA: Gosti NISU imali pojma šta se događa, ovako je to sakrila od njih

Shutterstock

Britanka Ebi Moris (32) rodila je malog Džeksa na poslednjem spratu svoje kuće, usred pripremanja večere. U tome su joj pomogli suprug Aron (32) i sestra Grejs (29), a beba je rođena bez poteškoća.

- Moja mama nije imala pojma šta se dešava - bila je toliko zauzeta zabavljanjem dece da nije shvatila da sam se porodila gore - rekla je Ebi za Miror i dodala:


- Pošto se sve odigralo tako brzo, još sam nosila svečanu odeću. Na sebi sam imala dugu crnu suknju koju sam uspela da skinem, a kosa i šminka su mi ostali netaknuti.

Ebi je planirala porodično okupljanje, a dan ranije je bila u bolnici jer je dobila kontrakcije. Trudovi su prestali, a onda su je poslali kući i uveravali je da ne treba da brine, i da se beba još neće pomeriti.

Kada su gosti stigli, Ebi je osetila bol i odlučila je da odspava u sobi, jer je mislila da može da ignoriše bol nalik porođaju, baš kao i dan ranije. Pokušala je da se opusti, ali su bolovi postajali sve jači, pa su joj kontrakcije ubrzo bile u razmaku od samo deset minuta. Ebi je pozvala bolnicu, ali su joj zbog nedostatka kreveta rekli da sačeka i da će je kontaktirati kada nađu najbližu bolnicu sa slobodnim mestima.

- Ubrzo sam shvatila da će beba stići, a ja neću stići do bolnice - rekla je ona. Iako su pozvali hitnu, mali Džeks je odlučio da požuri, pa je babica preko telefona dala Aronu i Grejs uputstva kako da donesu bebu na svet. -

Mama je čuvala našu trogodišnju devojčicu, a tata je čekao da hitna pomoć signalizira tačnu lokaciju. U jednom trenutku je sve izgledalo kao komedija - rekla je ponosna mama. Nakon porođaja, majka i beba provele su dva dana u bolnici, a mališanu nije bila potrebna posebna nega.

 
Komentari (0)
Loading