Najduže TREPAVICE na svetu: Žena je postavila svetski rekord dužine koji je veći od 20 centimetara!

K.Ć Vesti 01.01.2022 14:36 0

Mnoge žene teže dugim i gustim trepavicama. Međutim, nikome ne pada na pamet da one znaju da porastu do te mere da će morati da ih češljaju

Najduže TREPAVICE na svetu: Žena je postavila svetski rekord dužine koji je veći od 20 centimetara!

Printscreen/Twitter

Tako nešto verovatno nije palo na pamet čak ni kineskinji Vi, koja je imala trepavice kao i svi ostali pre nekoliko godina. Za vrlo kratko vreme, međutim, sve se promenilo.

Vi Jianzia nije ni sanjala da bi mogla jednog dana da uđe u Ginisovu knjigu rekorda. Sa više od 20 centimetara trepavica to je uradila dva puta. 2016. godine postala je žena sa najdužim trepavicama, koje su tada merile 12,5 centimetara . Danas se ponovo pojavljuje na stranicama knjige rekorda zahvaljujući svojim trepavicama dugim 8 centimetara, informiše Daili Mail .

Kako Vi navodi, alge su krive za njeno stanje. "Mogla bi postojati neka veza između mog snažnog tela i dugih trepavica. Sada sam dobrog zdravlja, iako sam, dok sam bila mlada, bila relativno slaba i bolešljiva", dodajući da joj mnogi ljudi kažu da izgleda mlađe.

 

 

Dužinu trepavica pripisuje više od godinu dana boravka u prirodi. Lekari su pokušali da shvate zašto joj trepavice rastu do neobične dužine, ali nisu uspeli da pronađu odgovor. Jianzia tvrdi da je ovo božanska intervencija . "Stalno sam se pitala zašto imam tako duge trepavice, pa sam se setila da sam pre 480 godina provela u planinama (u prošlom životu)", objasnila je žena da su trepavice poklon Bude.

Prvi put je shvatila da su joj trepavice počele rasti 2015. Od tada rastu laganim tempom svaki dan. "Posetila sam lekare kako bih saznala zašto su mi trepavice duže od ostalih ljudi. Doktor to nije mogao objasniti i bio je prilično zapanjen njima", rekla je rekorderka. Jianzia je takođe pokušala da vidi da li bi to moglo biti genetski, ali niko od njene porodice nije imao duge trepavice.

 

 

"Zahvaljujući svojim prirodno dugim trepavicama ne moram da nosim senke za oči ili maskaru da stavljam. Moje trepavice izgledaju kao dugačka olovka za oči".

Priznala je da joj trepavice same ispadaju, ali i rastu. 

"U svakodnevnom životu trepavice mi ne donose nikakve brige ili poteškoće. Samo puno radosti", rekla je svetska rekorderka. Nada se da se može povezati sa nekim ko ima iste trepavice kao ona. 

 

Komentari (0)
Loading