Na bizaran NAČIN mladoženja je stigao do OLTARA: Jedan DETALJ je bio JEZIV, gosti su se pitali da li su došli na SVADBU ili SAHRANU

Ž. T. Vesti 26.11.2022 12:05 0

Mladoženja je pokušao da bude originalan, ali mnogi gosti smatraju da nije izabrao pravi način

Na bizaran NAČIN mladoženja je stigao do OLTARA: Jedan DETALJ je bio JEZIV, gosti su se pitali da li su došli na SVADBU ili SAHRANU

Printscreen/TikTok

Muškarac, za koga se veruje da je iz SAD, odlučio je da na svoj veliki dan prošeta niz prolaz na potpuno drugačiji način, koji je podrazumevao da ga dovedu u kovčegu, ni manje ni više. Bizaran snimak svadbene ceremonije sa elementima sahrane pojavio se na TikTok-u, a na njemu se vidi kako nekoliko ljudi, među kojima su deveruše i kumovi budućeg para, vade crni kovčeg iz vozila, a zatim ga odnose pred oltar gde ga polože.


"Sahrana? Ne, tako je moj prijatelj odlučio da prošeta niz prolaz", stoji na video snimku. Na kraju snimka se vidi kako mladoženja, u belom sakou i crnoj kravatu, otvara poklopac i izlazi iz kovčega, dok je fotograf u isto vreme sve snimao. Mlada i njena reakcija nisu prikazani, kao ni kraj ove bizarne ceremonije.

Snimak je za kratko vreme pogledalo preko 8 miliona ljudi, a iako je mladoženja verovatno želeo da ispadne duhovit i duhovit, dobio je samo negativne reakcije. Korisnici su napisali da je čin mladoženja odraz nepoštovanja i bezobrazluka prema partnerki. „Razveli bismo se i pre nego što su rekli da“, napisao je jedan korisnik, dok su se mnogi drugi složili da će posle ovakvog nastupa „otkaži venčanje“.

 

Komentari (0)
Loading