Bili su 79 godina u BRAKU, a za nekoliko sati su UMRLI: Zajedno su ležali u bolnici, a onda su tako i OTIŠLI

Vesti 08.12.2022 16:30 0

Bračni par iz Ohaja preminuo je u samo nekoliko sati razmaka nakon 79 godina braka.

Bili su 79 godina u BRAKU, a za nekoliko sati su UMRLI: Zajedno su ležali u bolnici, a onda su tako i OTIŠLI

Printscreen/ YouTube/ WLWT

Ljubavna priča Džun i Huberta Malikotea završila se nakon gotovo osam decenija zajedničkog života. Oboje su imali 100 godina.

Njihov 76-godišnji sin Sem je za "Dayton Daily News" ispričao da se njegova majka teško razbolela posle Dana zahvalnosti, nakon čega je smeštena u bolnicu. Huberta je to slomilo pa je ubrzo i sam završio na istom mestu.

- On se jednostavno raspao od tuge i brige - rekao je sin.

Smešteni su u istu sobu u bolnici, gde su zajedno proveli pet dana bez svesti. Oko 21 sat 30. novembra Hubert je preminuo u snu. Prema rečima sina, uzrok njegove smrti je "slomljeno srce". Oko 20 sati kasnije, negde u 18 sati 1. decembra, preminula je i Džun.

Nikad se nisu posvađali

- Otišli su zajedno. Tužan sam, ali ne bih trebalo da budem. Ko bi mogao da očekuje takav život? - zaključio je njihov sin.

Par se upoznao 1941. godine u crkvi, a venčali su se godinu dana kasnije. Tokom braka dobili su troje dece, koja su im podarila sedmero unučadi i 11 praunučadi. U junu ove godine dali su intervju u kojem su otkrili da se nikad nisu ozbiljno posvađali.

 

 

- Nismo išli kroz život bez problema, ali nikad nismo radili nešto što bi povredilo ono drugo. Ako dođe do svađe, možda je najbolje da izađete na nekoliko minuta da se smirite. Onda se vratite i promenite temu ili to rešite isti dan - poručili su njih dvoje tada.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading