Iskrena ispovest SVINGERSKOG para: Otkrili su da su im ODNOSI u krevetu sa drugima POBOLJŠALI njihovu vezu

Vesti 18.12.2022 17:20 0

Svingerski stil života im oboma odgovara

Iskrena ispovest SVINGERSKOG para: Otkrili su da su im ODNOSI u krevetu sa drugima POBOLJŠALI njihovu vezu

Printscreen/Instagram

 

Jedan par otkrio je kako je svingovanje njihovu vezu učinilo jačom nego ikad. Vlasnica seks kluba Džes (30) i organizator događaja Džej (46) upoznali su se na Tinderu pre dve godine i ubrzo nakon toga su počeli da se viđaju. U to vreme je Džes bila sa svojim bivšim verenikom, koji je još uvek njen poslovni partner u klubu.

Kako su se stvari između Džes i Džeja razvijale, odlučili su da prestanu da se viđaju sa drugim ljudima. Međutim, Džes, koja je biseksualka i već je bila u poliamornim vezama, predložila je svingovanje.

Iskrena ispovest SVINGERSKOG para: Otkrili su da su im ODNOSI u krevetu sa drugima POBOLJŠALI njihovu vezu

Printscreen/Instagram

 

- Prilično sam otvoren prema takvim stvarima, pa kad je to spomenula mislio sam da vredi pokušati - rekao je Džej za „Daily Mail“. Prvi put kad su probali svingovanje, Džej je takođe imao prvo iskustvo grupnog seksa. Naime, imali su seks u četvoro s Džesinom najboljom prijateljicom i njenim partnerom.

Džej voli otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski stil života odgovara jer se oni uvek slažu, razgovaraju o granicama i povezuju čak i kada su s drugima, prenosi vecernji.hr.

- Definitivno imate momenata u kojima se osećate neugodno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u pozu u kojoj sam se osećao jako neugodno”, rekao je Džej i dodao: “Bila je to poza koju Džes i ja često praktikujemo i ja jednostavno nisam mogao to prihvatiti.

Tu je do izražaja došla Džesina intuicija i intimno poznavanje svog partnera. “Pogledala sam ga i bio je poput jelena u svetlima farova”, rekla je.

”Džej kaže da nije ljubomoran kad je Džes s drugim ljudima, jer samo želi da ona bude srećna, ali imaju čvrste granice – svinguju samo zajedno i uglavnom sa ženama. “Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu”, objasnila je Džes pa dodala da ne misli da bi ikada mogla u potpunosti isključiti svingovanje, ali joj ne smeta što ima pauze od toga.

“To je za mene postala tako korisna promena. To je takođe tako prilagodljiv stil života da čak i ako odlučimo uzeti malo slobodnog vremena kako bismo se usredsedili na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo to učiniti i zatvoriti našu vezu sve dok ne osetimo želju da se vratimo svingovanju”, rekla je.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading