Ima preko 800 TETOVAŽA: Zbog svog izgleda joj je zabranjeno i da prisustvuje na školskoj predstavi svog sina

K.Ć. Vesti 25.12.2022 16:04 0

Melisa Sloun je majka dvoje dece, ali joj nije dozvoljeno da u potpunosti uživa u majčinstvu

Ima preko 800 TETOVAŽA: Zbog svog izgleda joj je zabranjeno i da prisustvuje na školskoj predstavi svog sina

Printscreen/Facebook

Sve zbog tuđih predrasuda prema izgledu 45-godišnjakinje. Žena je zavisna od tetovaža koje pokrivaju skoro celo njeno telo. Kao rezultat toga, nije mogla čak ni da učestvuje u školskoj predstavi svog sina. „Rečeno mi je da mogu da ih posmatram kroz prozor“, jada se.

Velšanka Melisa Sloun toliko voli tetovaže da joj pokrivaju skoro celo telo. Ukupno ih je trenutno oko 800, a svake nedelje stižu još po tri. Jedna sreća je što je 45-godišnjakinju tetovirao njen partner kod kuće.

Neobična zavisnost, međutim, veoma otežava Melisin život. Žena nije dobrodošla na mnogim javnim mestima, kao što su kafići ili čak škola njene dece. Kako se žali u britanskim medijima, nije joj bilo dozvoljeno ni da prisustvuje školskim predstavama.

- Božićne zabave nisu za mene, niti sam pozvana na školsku predstavu. Nedavno su mi rekli da odem u dvorište i gledam predstavu kroz prozor. To su mi rekli učitelji. Zato ne idem na školske predstave - kaže žena.

Dodaje da njen partner najčešće učestvuje u školskim aktivnostima dok ona sama čeka kod kuće. To je bio slučaj, npr. sa školskom božićnom pijacom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading