Turistkinja mu je uništila PROSIDBU: Na snimku se sve vidi, ali jedni tvrde da ovo nije uradila namerno, a drugi da je tačno znala šta radi

Vesti 05.01.2023 12:48 0

Par je imao svoj romantični trenutak, a onda se iznenada pojavila ženu koja je muškarcu prekoračila preko noge

Turistkinja mu je uništila PROSIDBU: Na snimku se sve vidi, ali jedni tvrde da ovo nije uradila namerno, a drugi da je tačno znala šta radi

Printscreen/TikTok

Mnogi zamišljaju svoju prosidbu kao veoma romantičnu, a neki vole da zabeleže taj trenutak tako što će ga snimiti, tako da uvek mogu da ga pogledaju i zapamte. Međutim, ponekad ovi predlozi ne idu baš onako kako je planirano, pa iz svega proizlazi veoma smešna situacija. To se desilo i jednom muškarcu kome je, u trenutku kada je kleknuo ispred svoje izabranice, turista pregazio nogu, pokušavajući da uslika scenu iza njih, očigledno potpuno svestan šta se dešava, piše The Sun. .

Snimak počinje tako što par pozira za fotografiju ispred slikovitog vodopada,a u pozadini neko kaže: „Pogledajte kako ova žena uništava video moju prosidbu“. Nakon što su zajedno stajali, muškarac se iznenada spustio na jedno koleno i izvukao kutiju za prsten. Žena, shvatajući šta se dešava, u šoku je stavila ruku na lice. Ali dok je par imao svoj romantični trenutak, druga žena se pojavila niotkuda i prešla preko muške noge da uhvati panoramski pogled. Kada je žena stala da uslika pogled, par je počeo glasno da se smeje. Čini se da je devojka rekla da, jer se na sledećoj fotografiji vide kako se grle, ali turista, koji kao da razume šta se dešava, nastavlja da slika prelepe pejzaže.

 

Mnogi korisnici koji su pogledali snimak zaključili su da je žena tačno znala šta radi, pokvarivši snimak prosidbe. - Tačno je znala šta se dešava i namerno je to uradila - napisao je jedan korisnik. „Tako je smešno kako mu je samo pregazila nogu“, prokomentarisao je drugi korisnik, dok se treći našalio „Možda je samo htela da bude uključena u sve“.

Komentari (0)
Loading