Čistačica zatrudnela sa milijarderom, a da nisu ni spavali zajedno: Sada mi je još "OTELA" DVA MILIONA dolara na sudu

Vesti 16.01.2023 15:05 1

40-godišnja čistačica hotela u Las Vegasu pobedila je u bitci za izdržavanje dece protiv 28-godišnjeg milionera sa kojim nikada nije spavala

Čistačica zatrudnela sa milijarderom, a da nisu ni spavali zajedno: Sada mi je još "OTELA" DVA MILIONA dolara na sudu

Shutterstock

ejn je imala 36 godina kada je ukrala korišćeni kondom iz hotelske kante za smeće tada 24-godišnjeg milionera.

Ubacila je spermu u svoju vaginu i zatrudnela sa dečakom koji sada ima 4 godine.

Tokom saslušanja o izdržavanju deteta, Džejn je priznala da nikada nije spavala sa mladim milionerom i da se oplodila njegovom spermom dok je čistila njegovu sobu.

„Ostavio je svoj bankovni izvod na noćnom ormariću u svojoj hotelskoj sobi i videla sam ga dok sam čistila, u to vreme sam toliko želela bebu i mislila sam da bi bilo bolje da imam bebu sa bogatim čovekom“

Test očinstva je sproveden i mladi milioner je otac. Sud mu je naložio da majci deteta isplati 2 miliona dolara za tri godine života njegovog sina koje je propustio.

Njegovi advokati su rekli da njihov klijent planira da pokrene druge pravne radnje protiv majke zbog krađe njegovih telesnih tečnosti i kršenja njegove privatnosti.

U međuvremenu, Džejn je napustila posao čišćenja hotela i pokrenula nekoliko poslova sa svojim novostečenim bogatstvom, a još uvek ima puno starateljstvo nad svojim detetom kome je dala ime po njegovom ocu.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Gari
29.01.2023 22:31

Olos žena