"Ne treba iz pete brzine u rikverc": Muškarci priznali šta nikako ne mogu da objasne ŽENAMA, a mi smo se i smejale i šizele od odgovora

Vesti 30.01.2023 13:50 0

Muškarci su odgovarali šta je ženama teško objasniti, sa pojedinim stvarima se nismo složili

"Ne treba iz pete brzine u rikverc": Muškarci priznali šta nikako ne mogu da objasne ŽENAMA, a mi smo se i smejale i šizele od odgovora

Shutterstock

Na Fejsbuk stranici portala "Alo" postavljeno je naizgleda jedno sasvim obično pitanje "Šta je ženama nemoguće objasniti". Odgovori koji su stigli su u najmanju ruku urnebesni, a neki i pomalo uvredljivi.

- Šta je ženama nemoguće objasniti? 

Svrha ovog teksta nije da naglasimo da su svi muškarci pametnjakovići, ili da su sve žene inferiorne. Smisao je pre svega, da naglasimo kako kod žena i muškaraca ne moraju biti ista interesovanja, a da to opet može biti simpatično.

 

 

Dosta odgovora je bilo vezano direktno za fudbal. Jer, složićemo se, nije on baš velika ženska ljubav, a za muškarce važi da je najbitnija sporedna stvar na svetu.

Printscreen/Facebook

 

- Šta je to ofsajd.

Većina muškaraca je makar jednom pokušala da objasni (ženi, devojci, majci, sestri, ćerci, baki, komšinici, koleginici) šta je ofsajd…

Nije ovo slučaj zato što je žena  nezainteresovana, naprotiv, nego verovatno zato što je ženska populacija manje upoznata sa pojmovima i terminima u fudbalu.

Printscreen/Facebook

 

- Da ono što one ne daju, daće druga ili ti, što nema kod kuće ima u drugoj kući - jedan je od komentara.

Nije sve tako slatko i ružičasto. Bilo je i komentara za koje možemo reći da su nas pomalo naljutili. Ovde se radi o razmeni i "davanju". Ovaj mladić je istakao da ukoliko ne dobije šta želi u svojoj kući da će to da potraži u drugoj, ili sa drugom ženom. Uzećemo kao opciju da je samo hteo da ispadne duhovit.

Printscreen/Facebook

 

- Da imamo i drugarice. 

Često imamo priliku da čujemo kako je u nekim posesivnim vezama nemoguće da muškarac ima drugaricu ili žena druga. Naravno, to je stvar internog dogovora između dvoje ljudi. Ali razumemo ovog dečka.

Printscreen/Facebook

 

- Da je normalno imati i ženu i ljubavnicu.

Printscreen/Facebook

 

- Da ne treba iz pete brzine u rikverc.

U narudu je nepravedno uspostavljeno pravilo da je žena loš vozač.  Ali kada dođe do situacije da im to muškarac treba objasniti, gde se jačem polu konačno ukazuje prilika da se naprave „pametni“… E tu nastaje problem. Muškarac uglavnom pokuša, žena ga pomno prati i na kraju ishod bude: Ne razumem… prestani… ne zanima me… Mada se ni ovo ne odnosi na sve žene.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading