Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!

M. O. Vesti 29.03.2023 09:36 1

Doktori su bili zapanjeni jer je ovo izuzetno redak slučaj

Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!

Shutterstock

19-godišnja tinejdžerka iz Brazila zaprepastila je doktore nakon što je rodila blizance od dva različita oca, ovao retko začeće nazvano "jedan u milion".

Anonimna žena, koja potiče iz Mineriosa, Gojas, rodila je blizance devet meseci nakon intimnog čina sa dva muškarca istog dana.

Pošto je sumnjala ko je otac blizanaca, uradila je test očinstva da potvrdi svoje sumnje, prenosi "Times Now".

Nova mama je rekla da je bila zapanjena kada je DNK test čoveka za koga je pretpostavila da je otac bio pozitivan na samo jednu bebu. Da to bude iznenađenje, tinejdžerka je rekla da bebe izgledaju veoma slično uprkos tome što su začeta sa dva različita muškarca. 

Shutterstock

 

 

- Setila sam se da sam imala seks sa drugim muškarcem i pozvala ga da uradim test koji je bio pozitivan. Bio sam iznenađen rezultatima. Nisam znala da to može da se desi - rekla je ona lokalnim medijima.

U izvodu iz matične knjige rođenih i dalje se navodi samo jedan muškarac kao otac oba deteta, uz majku.

- On brine o nama oboje, mnogo mi pomaže i pruža im svu potrebnu podršku - dodala je majka. 

Doktor Tulio Horhe Franko proučavao je neobičnu metodu trudnoće, za koju se veruje da je tek 20. poznati slučaj "heteroroditeljske superfekundacije" u naučnom smislu.

“To se događa kada dve jajne stanice iste majke oplode različiti muškarci. Bebe dele genetski materijal majke, ali rastu u različitim placentama.”


Dečaci su rođeni zdravi i nikada nisu imali zdravstvenih problema. Ovo je izuzetno retko i dešava se jednom u milion. Nisam ni slutio da ću u životu videti takav slučaj - rekao je doktor. 
 

BONUS VIDEO 

 

 

 


 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Dragan Niš
29.03.2023 11:54

Pa ova je prava srećnica,imaće dve alimentacije!!