Povećanje usana u pola cene: Ovo nije OČEKIVALA - "Usta su mi za pola sata EKSPLODIRALA" (FOTO)

Vesti 16.02.2023 22:00 1

Mlada žena iz Kentakija, SAD, doživela je pravi šok kada se pogledala u ogledalo posle povećanja usana

Povećanje usana u pola cene: Ovo nije OČEKIVALA - "Usta su mi za pola sata EKSPLODIRALA" (FOTO)

Printscreen/TikTok

Ranije je devojka pronašla kliniku koja je pristala da joj uradi zahvat za upola nižu cenu. Posle nekoliko sati, kao rezultat alergijske reakcije, usne žene su porasle do monstruoznih veličina. 

Stanovnica Kentakija u SAD priznala je da je oduvek želela da uveća usne, ali ovo nije očekivala nikako. Ema je našla kliniku koja je pristala da uradi proceduru za upola nižu cenu. Jednu injekciju je platila 348 dolara, dok je - kako Ema tvrdi - tržišna cena duplo veća.

Kada se, nekoliko sati nakon zahvata, žena pogledala u ogledalo, užasnula se i ukočila. Kao rezultat alergijske reakcije, njena usta su postala monstruozna. Ema je pokazala reakciju usana na svom TikToku.

„Trebala sam odmah da znam da je to glupa ideja jer sam nazvala tri različita mesta i sva su ponudila uslugu za 700-800 dolara - rekla je na snimku.

Ema je rekla da joj je, kada je stigla na zahvat, data anestetička krema na koju tvrdi da nije reagovala.

„Nakon što je uklonjena anestetička krema, počeli su da mi daju injekcije. Tražila sam od njih pola šprica jer mi je bilo prvi put, nisam htela pun špric, ali su mi na kraju dali pun.

Ema je dodala da su joj nakon zahvata usne kao da su „eksplodirale“, bile su toliko natečene da nije mogla ni da govori.

„Pozvala sam kliniku i rekli su da je to normalno i da ne brinem o tome“, priseća se Ema.

Konačno, Amerikanka je pozvala bolnicu, gde su joj rekli da kupi antihistaminik i sedativ. Posle nekoliko dana primene, otok se spustio. Emin snimak ima preko 5,4 miliona pregleda i hiljade komentara šokiranih korisnika interneta.

„Sada kada se ja i moj dečko i moja porodica i prijatelji osvrnu na to, prilično je smešno“, zaključila je Ema.

Komentari (1)
Loading
Ivan Zgrozeni
17.02.2023 01:30

Umesto ogledala, knjigu u ruke. Tako cete postati lepsi, sigurno.