Suprug joj ima godina kao njena majka: Između njih je 24 godine razlike, a uskoro će postati roditelji

Vesti 17.02.2023 18:32 0

Amanda Kenon (30) otkazala je venčanje sa svojim dugogodišnjim dečkom, da bi našla ljubav sa 24 godine starijim od nje, istih godina kao i njena majka, a sada čekaju dete.

Suprug joj ima godina kao njena majka: Između njih je 24 godine razlike, a uskoro će postati roditelji

Printscreen/Instagram

Amanda je krenula na put samootkrivanja i na kraju se, kako kaže, u leto 2017. zaljubila na prvi pogled u Ejsa (54), radio di-džeja, piše Miror.

Uprkos tome što je Ejs rekao da se više nikada neće oženiti, par se venčao u januaru 2021. i trenutno čekaju dečaka - koji treba da se rodi u junu ove godine. Ejs, koji već ima dvoje dece, Pejton (21) i Kejda (20) iz prethodnog braka - u početku je tvrdio da ne želi da bude 'stariji' otac.

 


- Nije svaka veza sa razlikom u godinama loša, ljubav je ljubav, možete da volite mnogo starijeg ili mlađeg čoveka, nije bitno. Možda su se naše duše srele u nekom drugom vremenu. Kada sam ga video u klubu odmah sam znao ko je, otišao sam u lokal i predstavio se. Odmah smo se svideli jedno drugom i razmenili smo brojeve – rekla je Amanda. As je rekao da je već neko vreme razveden, te da živi sam u stanu. Tvrdi da ga je privukla Amandina lepota, iako je bio svestan da je među njima velika razlika u godinama. Priznaje da ni u najluđim snovima nije pomislio da će se neko tako lep zainteresovati za njega. Amanda je neočekivano upoznala Ejsa kada je upravo prekinula svoju vezu otkazom venčanja u aprilu 2017.

- U prošloj vezi nisam bila svoja, stalno sam se osećala poraženo i iscrpljeno. Otkazala sam venčanje jer sam znala da moram - objasnila je ona. Dvojac je prvo odlučio da uživa u zajedničkom druženju ne brinući o godinama i o tome koliko će veza trajati, ali su onda shvatili da neće moći da podnesu raskid i njihova veza je postala zvanična. Amanda Asovo samopouzdanje i poniznost pripisuje njegovim poodmaklim godinama – tvrdeći da su mlađi muškarci „nezreli” i „ne znaju kako da se ophode prema ženama”. Ace je istih godina kao i Amandina mama, koja ima 54 godine. Par se često pogrešno smatra ocem i ćerkom, ali im je to zabavno.

 

 


- Amanda je samo sedam godina starija od moje ćerke. Naše razlike su postale zabavnije od bilo čega drugog – ona me često obrazuje o stvarima koje ranije nisam znao. Jednom smo otišli ​​na bejzbol utakmicu i neko je hteo da se slika sa mnom. Bila je slušalac moje radio emisije. Pogledala je Amandu i rekla: 'O moj bože, je li to Pejton?', moja ćerka, bila je tako posramljena kada sam joj rekao da je to zapravo moja devojka", priseća se Ejs. Korisnici društvenih mreža često optužuju Amandu da je s njim samo zbog novca i tvrde da njihova beba 'neće biti srećna zbog razlike u godinama'. U februaru 2020, Ejs je zaprosio Amandu u restoranu pored Bruklinskog mosta u Njujorku, SAD, nakon što je odsvirao pesmu koju je za nju napisao preko slušalica. Par se venčao na intimnoj ceremoniji na plaži Jamajke sa svojom užom porodicom.

 

 


- Uopšte nisam mislila da sam donela pogrešnu odluku, instinkt mi je govorio da je to ispravno - rekla je ona. Sada očekujući dečaka u junu 2023., Ejs je uzbuđen što će postati otac po treći put i ne brine se što će ovoga puta biti stariji. Smatra da je sada mnogo mudriji i da će mu to ići u prilog. - Ljudi često komentarišu da neće još dugo biti u blizini bebe. Ali to je glupost. Možda doživi 90 godina, to niko ne može znati. Ne brine me što je on stariji otac – možda će samo više da drijema – našalila se Amanda.

 

 

Komentari (0)
Loading