"Kada bi RODITELJI saznali, odrekli bi me se": Ona zarađuje MILIONE, a niko joj nikad nije video LICE

Vesti 17.11.2021 10:38 0

Ona zarađuje milione, a niko ne zna kako izgleda

"Kada bi RODITELJI saznali, odrekli bi me se": Ona zarađuje MILIONE, a niko joj nikad nije video LICE

Printscreen/Instagram

Devojka koja se krije pod pseudonima Bambi Blue Hair, hvali se na društvenim mrežama kako zarađuje milione na Onlz Fans-u. Kako ona tvrdi, zaradila je više od dva miliona funti, a zanimljivo je to kako nikada do sada nije pokazala lice.

To isto radi i na Instagramu, a tvrdi da se pobrinula da niko ne zna njen pravi indentitet, jer da roditelji saznaju čime se bavi, odrekli bi je se.

- Informacije o meni nemaju čak ni moji prijatelji, niti muškarci s kojima izlazim. Nekada sam radila dosadan posao u kancelariji i zarađivala sam 100 dolara mesečno. Sada zarađujem oko 250.000 dolara mesečno - rekla je devojka koja je otkrila da živi u Kaliforniji.

 

 

- Moji roditelji su veoma konzervativni, ali se slažemo. Ako bi saznali čime se zaista bavim, odrekli bi me se. Oni i dalje misle da radim u kancelariji, a zgodno je to što sada skoro svi rade od kuće, pa im nije čudno što ne idem na posao - dodala je Bambi Blue Hair.

Odala je i nekoliko situacija kada je njena porodica skoro otkrila čime se zapravo bavi.

 

 

- Prošle nedelje smo imali porodičnu večeru i ja sam usred jela ustala i otišla do wc-a, a zapravo sam otišla da bih se dopisivala s obožavateljem. To je posao, morate uvek da budete dostupni. Jednom sam otišla na venčanje svoje prijateljice i shvatila da jedan od gostiju meni plaća za fotografije, ali nije me prepoznao jer sakrivam lice. Svakog dana sam u strahu da će me netko otkriti, a fanovi mi nude ogromne sume da im pokažem svoje lice. Ipak, zasad sam tome odolela - ispričala je.

Pohvalila se i da joj jedan obožavatelj ponudio 5.000 dolara da mu pokaže lice dok je drugi u zamenu za otkrivanje identiteta rekao da će joj platiti let do Italije prvom klasom.

 

 

- Videćemo šta će biti u budućnosti - zaključila je devojka sugerišući da možda nekad pokaže lice.

Komentari (0)
Loading