Baka (92) se snimila u bikiniju: Takvom ovakvom telu mogu joj pozavideti mnogi 50-godišnjaci (VIDEO)

Vesti 27.02.2023 17:10 0

Džoan Vudhaus je baka koja je brzo postala internet senzacija zahvaljujući TikToku

Baka (92) se snimila u bikiniju: Takvom ovakvom telu mogu joj pozavideti mnogi 50-godišnjaci (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Već je prikupio preko 32 hiljade pratilaca, a njene video snimke gledaju i komentarišu stotine hiljada korisnika interneta. Najveće iznenađenje za obožavatelje Džoan ispostavilo se da su njene godine.

Ova žena obara rekord. Na njenoj lepoti mogu pozavideti 50-godišnjaci, a sama žena već ima 92 godine.

Džoan Vudhaus se dobrovoljno predstavila u bikiniju. Njeni gledaoci su bili oduševljeni što žena, uprkos godinama, izgleda iznenađujuće mlado.

Ova 92-godišnjakinja, prema korisnicima interneta, izgleda dosta mlađe. Žena impresionira mladalačkim izgledom i besprekornom kožom.

Džoan je majka osmoro dece , a njena najstarija ćerka ima 72 godine. Žena ima i 18 unučadi i 10 praunučadi. Ponosi se činjenicom da je svaki njen potomak zdrav i srećan.

Ova 92-godišnjakinja otkrila je tajnu svog izgleda. Za razliku od izgleda, ovde osnova nije dijeta ili intenzivna vežba. „Pijem samo u društvu“, rekla je žŽoan i dodala da obično pije samo pivo.

Žena je priznala i da ne puši cigarete. Ovu zavisnost je prestala kada je imala 60 godina. Ipak, prema njenim rečima, osnovna tajna lepog je pozitivno razmišljanje i način života bez stresa.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading