Požurili su sa SOPSTVENOG venčanja da stignu na ADELIN koncert: I sad se priča o onome što im je PEVAČICA priredila

Vesti 07.03.2023 10:00 0

Mlada i mladoženja doživeli su neverovatno iznenađenje na sopstvenoj svadbi

Požurili su sa SOPSTVENOG venčanja da stignu na ADELIN koncert: I sad se priča o onome što im je PEVAČICA priredila

Shutterstock

 

Mlada po imenu Gebi, odlučila je da skrati svoje venčanje kako bi do kraja večera stigla na koncert Adel koji se održavao u Las Vegasu.

Kada su stigli na koncert, Adel je primetila mladence u publici i odlučila da im priušti nešto posebno. Zaustavila se i pozdravila ih, a zatim je kleknula i potpisala se na mladinu venčanicu, ostavljajući im uspomenu koju će pamtiti zauvek. Ova priča govori o tome kako se snovi mogu ostvariti i kako neke neočekivane stvari mogu učiniti važne trenutke još posebnijim.

Mlada Gebi je podelila ovaj trenutak na društvenim medijima i zahvalila se Adel na stvaranju uspomene koju će pamtiti ceo život. Mnogi korisnici su čestitali mladencima i naglasili kako će ovaj trenutak zauvek ostati u njihovom sećanju. Takođe, u tekstu se pominje da je Adel nedavno objavila da se verila sa svojim dečkom Ričom Polom, nakon dve godine veze, i da planira da se venčaju ovog leta.

Ova priča govori o važnosti snova i o tome kako se oni mogu ostvariti. Takođe, govori i o tome kako neočekivane stvari učine važne trenutke još posebnijim i kako mali gestovi mogu stvoriti nezaboravne uspomene.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading