Da bi spasila BRAK, mužu je pronašla devojku koja izgleda kao ona:" Ona i ja nosimo istu odeću"

Vesti 29.03.2023 09:04 0

Žena sa Long Ajlenda tražila je svoju dvojnicu da je uvede u svoj problematični brak u pokušaju da spreči svog muža da je vara.

Da bi spasila BRAK, mužu je pronašla devojku koja izgleda kao ona:" Ona i ja nosimo istu odeću"

Printscreen/Instagram

Tehmena Kuintana je bila slomljena kada ju je njen suprug Brajant Kintana prevario manje od tri godine nakon njihovog venčanja i pitala se da li bi otvoreni brak mogao da bude rešenje, prenosi Njujork post. „U prošlosti Brajant nije bio veran. Osećam da ako ste sa muškarcem, treba da uradite sve što je potrebno da to uspe. Želim ga do kraja života. Šta god želi, šta god da ga čini srećnim, ja ću mu to dati“, rekla je Tehmina.

Prošle godine, Tehmena se okrenula društvenim medijima kako bi pronašla dvojnika koji bi joj se pridružio i Brajantu u poliamornoj vezi. „Osećala sam se nesigurno kada smo tražili trećeg člana našeg braka, ali sam znala da će to zadržati Brajantovu pažnju ovde. Pošteno je reći da sam tražila devojku koja liči na mene jer se Brajantu to sviđa“, priznaje ova odana supruga. Tehmena se na kraju spojila sa australijskom manekenkom Kirom Džonson, na koju neobično liči. Obe devojke nose visoke repove, imaju velika poprsja i bujne trepavice.



Kira je bila oduševljena idejom da bude u triju i ubrzo je odletela u Njujork da upozna Tehmenu i Brajanta. „To je nekako proizašlo iz prijateljstva“, tvrdila je Australka, pre nego što je otkrila da su stvari ubrzo postale seksualne. Sada se Kira nezvanično pridružila braku, a trojac čak deli i krevet. Kira je rekla da joj se sviđa koliko liči na Tehmenu. "Kada izađemo u javnost, uvek nas pitaju da li smo sestre ili bliznakinje!", rekla je ona. 


Tehmina, koja se tek nedavno oglasila kao biseksualka, kaže da nije ljubomorna na Brajantovu privlačnost prema Kiri zbog toga što toliko liči na nju. U stvari, žena kaže da je njen dolazak učinio čuda za njen brak i spasio zajednicu. „To nas je definitivno ojačalo – ovo je karika koja nedostaje!“, dodaje ona.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading