Život kao filmska PRIČA: Gladovala je, spavala je s decom na podu a danas je MILIONERKA koja vodi uspešan posao

S.N.M Vesti 24.11.2021 15:33 0

Džordan Pejdž je uspešna poslovna žena koja ima osmoro dece,veliku kuću,dobra kola ali nije uvek tako bilo. Na početku braka sa mužem je živela u stanu od svega 30 kvadrata a tu je rodila i prva tri deteta

Život kao filmska PRIČA: Gladovala je, spavala je s decom na podu a danas je MILIONERKA koja vodi uspešan posao

Printscreen/Instagram

 

 

 

 

Sve je počelo kada je njen muž dao otkaz na svom poslu kako bi pokrenuo privatni biznis ali to je propalo 2008.godine kada je počela svetska ekonomska kriza. Odjednom su ostali bez prihoda i počeli da žive koristeći kreditne kartice a to ih je dovelo do velikih dugova.

 

 

Banka je počela  da preti kako će im oduzeti stan. Bili su toliko siromašni da su morali da prodaju krevete kako bi isplatili dugove pa su morali da spavaju na podu na ćebetu. Džordan je tada počela mnogo da štedi i da hranu kupuje samo na akcijama. Odeću i obuću su kupovali samo u second hand prodavnicama. Vremenom je njen muž našao posao i počeli su da isplaćuju dugove. Džordan je tada počela da piše blog i tu zaradila prvu platu.

 

 

Na svom blogu pise o uštedi,ekonomičnom pristupu roditeljstvu u doba konsumerizma kao i o tome kako decu odgajati da budu vredni i pošteni.

 

 

Njen blog je toliko zaživeo i postao popularan da su počeli da pristižu pozivi za gostovanja u TV emisijama. Čak je imala svoju emisju na kanalu TLC pod nazivom "Najveće škrtice".

 

 

 

 

U emisiji su prikazne situacije kada ona moli komšije za ostatke hrane kao i da deci daje po jedan listic toalet papira po ulasku u wc. I sama je priznala da je emisija bila preuveličana ali da je emsija bila tako zamišljena. Takođe su za potrebe emisije bile iznajmljene kokoške. Za učešce u emisiji je naravno zaradila pare.

 

 

Od tada je njen uspeh počeo samo da raste i sada je na njenom youtube kanalu prati skoro milion ljudi dok je na instagramu prate najvernijih pola milona pratilaca.

Izdala je kuvar,nekoliko vrsta planera koji olakšavaju žvot zauzetim roditeljima i omogućava im da kroz blok raspored organizuju dane,nedelje pa čak i celu godinu.

 

 

 

 

Za prvu kuću su štedeli godinama i bili su ubeđeni da ce ta kuca biti njihov dom zauvek. Međutim posle početka pandemije rešili su da se presele u veću vilu na većem imanju.

 

 

Zajedno sa mužem osnovala je kompaniju koja prodaje sve sto je ona osmislila. Takođe nude i kurseve za produktivnost i rukovođenje finansijama. Danas je milonerka koja ima vilu na ogromnom imanju i vikendicu koja je bila hotel na ranču na planinama. 

 

 

 

 

Džordan i njen muž sada imaju osmoro dece,lagodan život,uspešan posao i mnogo para pa su primer kako se od ničega može napraviti mnogo.

 

Komentari (0)
Loading