Ispovest uplašenog muškarca: "Očajnički želim da se moja devojka uda za mene, hoće li je to odbiti?"

Vesti 30.03.2023 14:30 0

Jedan muškarac je bio brutalno iskren i progovorio je o svojim osećanjima, tražeći pomoć i adekvatne odgovore

čovek

Shutterstock

Imam 40 godina i očajnički želim da se moja devojka uda za mene, ali brinem se da je prerano i da će je odbiti što ja to toliko želim, napisao je anonimni čovek terapeutkinji i kolumnisti Mirror-a Kolin.

„Ona ima 31 godinu i izlazimo samo godinu dana, ali stvari idu dobro i mislim da je trenutak "sada ili nikad". Imao sam dve duge veze u prošlosti, ali nijedna od tih devojaka nije želela da se uda za mene i obe su raskinule sa mnom“. "Ono što me brine je to što nisam siguran da li moja devojka razmišlja isto kao ja, a ako je pitam, a ona kaže ne, bojim se da će to biti gotovo za nas. Pomenuo sam brak, pa čak i decu, i to je nije uplašilo, ali ništa ne garantuje“, rekao je on.


„Šta da radim? Stalno razmišljam o tome – kako ću da je pitam, gde ću to da uradim i slično.“ Znam da bi moji roditelji to voleli jer sigurno misle da sam večiti neženja i da sam odustala od toga da imam unuke! - Mislim da morate da se zapitate zašto vam je brak toliko važan i šta pokreće vašu želju, da li je to zato što imate 40 godina i mislite da je to ono što sada treba da radite? Kolin je dodala „Da li se stavljate pod pritisak zato što su vam prijatelji u braku ili zato što vaši roditelji očajnički žele unuke? To nisu pravi razlozi."

„Ako tražite osećaj sigurnosti u budućnosti, nema garancija da će brak to rešiti. Dakle, udahnite i zapitajte se – da li ste zaljubljeni? Da li mislite da je ova žena „ta“? A ona je, čemu žurba?" „To ne znači da ne možete da pričate o braku ili deci dok se zabavljate i upoznajete na dubljem nivou. Niste rekli da li živite zajedno, ali pretpostavljam da nije tako, možda je to dobar sledeći korak."

Komentari (0)
Loading