Dajra (19) je napustila standardni život i preselila se u njen AUTOMOBIL:"Imam SVE, nemojte da lečite svoje strahove na meni"

Vesti 31.03.2023 22:00 0

Ona je imala smelosti da tako mlada krene na njeno životno putovanje

Dajra (19) je napustila standardni život i preselila se u njen AUTOMOBIL:"Imam SVE, nemojte da lečite svoje strahove na meni"

Printscreen/TikTok

Dajra Rejnoso ima samo 19 godina i već živi sama. Ne u iznajmljenom stanu, niti u nasleđenenom, već ni manje ni više nego u automobilu. 

Na TikToku je postala popularna i prepoznatljiva baš zbog njenog životnog stila! Kako kaže, odlučila je da tako živi jer na taj način  "može da vidi svet". 

Njene pratioce zanima mnogo toga: gde ide u toalet, kako vodi računa o higijeni, gde pere sudove i mnogo toga još. Sve je počelo kada je podelila snimak svoje svakodnevice koji je prikupio više od sedam miliona pregleda.

 

@esitathelabel The last last few days have been hectic. Flew home Thursday to ship out orders but came back on Easter to stay for a few more days :) #fortheloveofthrifting #nomad ♬ Intro - The xx

 

- Živim u svom autu kao 19-godišnjakinja. Nemojte da lečite svoje strahove na meni. Svet je moja školjka", napisala je na svojim profilima. Za grejanje koristi veću za spavanje, a objasnila je da joj je najlepše da se budi na prelepim lokacijama na kojima uživa da radi jogu.

Za pripremu hrane koristi šporet za kampovanje, a ima i aparat za kafu. Fizički je veoma aktivna, pa je verni posetilac teretane. Ipak, teretane joj služe i da se istušira, opere zube, popije vodu i ponekad opere sudove. Jedina mana je ta što često dobija kazne za parkiranje.

 

@esitathelabel 😇😚don’t project your fears onto me. The world is my oyster #nomadlife ♬ Everybody Wants To Rule The World - The Moving Stills

 

- Živim u svojim kolima jer to želim. Zašto ne? Svako može da živi u svom automobilu iz bilo kog razloga. Jako sam zahvalna na teretanama koje rade 24 sata u nedelji. Imam gde da se istuširam, vežbam i radim svoj posao. Tamo sam takođe prala i sudove, ali možete da ih operete i tako što napunite balon i njime ispirete sve što vam je potrebno - ispričala je Dajra koja na početku nije želela da kaže roditeljima gde živi.

- Gledala sam na Jujtubu kako to rade drugi ljudi i pomislila zašto to ne bih napravila i ja. Potrudila sam se da ne mislim na negativne strane života u kolima. Jasno je da postoje rizici i ja sam svesna toga. Najveća mana je što ne mogu da koristim toalet kad god poželim. To morate dobro da isplanirate - objasnila je.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading