JEZIVO: Želela je samo da SMRŠA, a onda umrla pod misterioznim okolnostima

Vesti 06.04.2023 18:00 0

28-godišnji britanska državljanka preminula je u petak 31. marta tokom operacije smanjenja želuca

JEZIVO: Želela je samo da SMRŠA, a onda umrla pod misterioznim okolnostima

Printscreen/Facebook

Još se ne zna kako se to desiloi. Žena je otišla u Tursku na proceduru, ali nije imala osiguranje. Porodica sada mora da vrati njen leš u zemlju o svom trošku.

Šenon Bou, poreklom iz Falkirka u Škotskoj, otputovala je u Tursku uradi relativno jednostavnu proceduru. Otišla je da podveže želudac kako bi smršala. Operacija se završila tragično. U subotu je žena preminula tokom operacije, ali tačne okolnosti njene smrti još nisu jasne.

Ova procedura je trebalo da joj pomogne da smrša, ali se završila tragično

Mediji ne preciziraju u kojoj ordinaciji je operacija obavljena. Sama procedura obično traje oko sat vremena , ali cela procedura, od anestezije do buđenja, treba da traje tri do četiri sata.

 

 

- Svi su potpuno slomljeni. Šenon je bila jedan od najfinijih ljudi koje sam poznavao i učinila bi sve za druge - napisao je jedan od njenih prijatelja.

Šta je podvezivanje želuca?

Reč je o stavljanju želudačnog traka podesive u delu proksimalnom od stomaka. Traka se implantira laparoskopskom tehnikom, što omogućava da se operacija izvede bez značajnog otvaranja kože. Postupak je ograničen na nekoliko malih rezova.

Bila je zavisnica i raspadala se od droge: A onda se desilo čudo, šokiraćete se kada vidite kako danas izgleda

Traka ima otvor ispod kože, zahvaljujući kojem se može regulisati stepen želučane stenoze u kardiji , ograničavajući unos hrane. Zbog toga se pacijent oseća sitim uz manje konzumirane hrane. Ova procedura pomaže pacijentima da jedu manje, sporije i da izgube težinu.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading