Zbog okršaja u AVIONU gore društvene mreže: "Putovala je sama i morala je da čisti na kolenima"

Vesti 20.04.2023 12:40 0

Objava poznatog sportiste ovih dana je izazvala ogromnu raspravu na društvenim mrežama

Zbog okršaja u AVIONU gore društvene mreže: "Putovala je sama i morala je da čisti na kolenima"

Shutterstock

Trudna majka dvoje dece kaže da je bila "ponižena" nakon što ju je stjuardesa zamolila da počisti nered koji je napravila njena ćerka, tvrde njena sestra i muž.

Igrač bejzbola Entoni Bas prozvao je Junajted erlajns u ljutitoj objavi na Tviteru ove nedelje nakon što je njegova supruga Sidni navodno morala da klekne na kolena i počisti za njihovom malom ćerkom, koja je prosula kokice po prolazu aviona. Entonijev tvit je izazvao ogromnu debatu na internetu o tome ko je zaista kriv i čiji je posao da počisti nered u avionu.



'Putovala je sama i morala je da čisti na kolenima'

Bas, koji igra za Toronto Blu ​​Džejs, napisao je na Tviteru: „Stjuardesa Junajted erlajnsa je upravo naterala moju 22-nedeljnu trudnu ženu koja putuje sa petogodišnjakinjom i dvogodišnjakom da klekne da pokupi kokice koje je prosula najmlađa ćerka . Šališ se."?!?!" dodao je i fotografiju 'nereda od kokica' koju je napravila njegova ćerka.

 

Dok su neki brzo stali na stranu porodice Bas i rekli da je "smešno" da 22-nedeljna trudna majka mora da čisti za decom, a ne tim Junajted erlajnsa, drugi su okrivili porodicu. „Mislim da je odvratno što je stjuardesa naterala trudnicu da počisti nered“, napisao je jedan pratilac na Tviteru. "Ako će služiti kokice u avionu, budite spremni na nered koji ćete očistiti. Ako vam se ne sviđa, nemojte služiti kokice."

S druge strane, jedan korisnik Tvitera uzvratio je Basu: „Samo zato što si bogat ne znači da su svi tvoji sluge. Nadam se da će ovo pomoći.“ Drugi je sarkastično napisao: „O, ne, tvoja žena je morala da počisti posle nereda koji su tvoja deca napravila, kakva tragedija“. Drugi korisnik je pitao: "Iskreno, pitam se ko bi trebalo da počisti nered koji je napravio tvoj dvogodišnjak? Kao roditelj troje dece ja sam odgovoran za njih."

Kada je Entoni odgovorio: „Ekipa za čišćenje koju angažuju!“, pratioci su mu brzo dali do znanja da a) avioni nemaju uvek vremena za temeljno čišćenje od strane tima posle svakog leta, i b) stjuardese su tu radi bezbednosti, a ne čišćenja . Kasnije je kontaktirao United Airlines. Korisnici su ponovo odgovorili na ovo. „Činjenica da je stjuardesa imala hrabrosti da zamoli putnicu da počisti nered za koji je sama kriva samo je još jedan razlog više da letimo Junajtedom.

Žalila se i sestra

U međuvremenu, Sidnina sestra, Džesi Džejms Deker, oglasila se na Instagramu da se požali na isti incident. „Sestra mi je upravo poslala poruku sa svog leta“, napisala je Džesi u Instagram Storiju. „Kao što znate, ona je u petom mesecu trudnoće, u opasnosti i takođe putuje sama sa svoje dvoje male dece. „Bler je slučajno prosula malo kokica u prolazu, a stjuardesa je došla sa vrećom za smeće i mokrom maramicom, rekavši joj da je kapetan želeo da Sid počisti svaku kokicu. „Moja jadna sestra je na rukama i kolenima, plačući u prolazu, potpuno ponižena i iscrpljena, sa svojom decom dok svi ostali gledaju. Bravo Junajted."


BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading