Ovako se proslavlja RAZVOD: Amerikanka napravila feštu, palila stare STVARI, pa sve OBJAVILA (VIDEO)

Vesti 22.04.2023 13:34 0

I dok mnogi slave sudbonosno 'da' pred oltarom ili matičarom,majka dvoje dece Loren Bruk objavila je na TikToku video na kojem je proslavila svoj razvod; a njen video privukao je neverovatnih šest miliona pregleda

Ovako se proslavlja RAZVOD: Amerikanka napravila feštu, palila stare STVARI, pa sve OBJAVILA (VIDEO)

Printscreen/TikTok

„Kritičari su pisali da sam to uradila zato što sam bila narcisoidna i željna pažnje, a mnogi su takođe rekli da sam ja očigledno bio problem u braku“, rekla je ona. Ali fotografisanjem i snimanjem, kaže, nisam slavila razvod, već to što je ona to preživela. Bruk se zaljubila u svog bivšeg muža veoma mlada, dok su oboje još odrastali, a par se venčao u oktobru 2012.

Nažalost, kaže ona, sreća u braku nije potrajala, uglavnom zbog napora njegove vojne karijere u Nacionalnoj gardi SAD. „Teško je biti žena vojnog čoveka i pritisci su ogromni“, požalila se ona i posle 12 godina podnela zahtev za razvod, i dalje se nadajući da će njih dvoje moći da reše stvari. Međutim, godina odvojenog života u kojoj zakon Severne Karoline zahteva da supružnici žive odvojeno da bi se razveli, učinila je svoj danak i oboje su odlučili da prekinu svoj brak. A kada se sve završilo, konačno slobodna žena je organizovala intimnu zabavu na koju je pozvala mamu, svog novog dečka i profesionalnog fotografa i simbolično zapalila venčanicu. „Šta sam drugo trebalo da radim sa njom? Sigurno nisam želeo da ga dam svojoj ćerki i da simbolično osudim njen budući brak na propast, pa zašto ga ne bih spalio?" rekla je, a osim što je spalila haljinu za snimanje, pogazila je i svoje fotografije sa bivšim u štiklama.

 

 


„Imala je izuzetno tešku godinu i bilo je divno videti je nasmejanu“, rekla je njena mama, ali na TikTok-u, gde je objavila video svoje male zabave, nisu svi mislili da je to prikladan način da se obeleži kraj jedne ere .

 

 

„Neko je ogorčen“, napisao je jedan komentator. „Mnogi ljudi misle da sam htela da se osvetim bivšoj, ali nisam, a postoji milion drugih načina na koja sam to mogla da uradim“, objasnila je Bruk i dodala da je razvod trajao veoma dugo i da ju je potpuno iscrpio, pa je samo slavila to što ga je preživela.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading