Vređaju je da NIJE ŽENSTVENA jer ima dlake po telu: Popularna tiktokerka ŽESTOKO uzvratila udarac

Vesti 24.04.2023 11:40 0

Mlada devojka uzvratila je trolovima koji tvrde da žene sa dlakama na telu nisu ženstvene

Vređaju je da NIJE ŽENSTVENA jer ima dlake po telu: Popularna tiktokerka ŽESTOKO uzvratila udarac

Printscreen/TikTok

 

Influencerka Spenser Barbosa postala je poznata na internetu zahvaljujući pokazivanju dlakavih leđa. Devojka koja provodi vreme razbijajući mitove o ženskim dlačicama na telu postala je viralna na TikTok-u sa preko 8,7 miliona pratilaca i preko 500 miliona lajkova. Kosa na leđima je problem Na jednom takvom snimku napisala je ono što kruži društvenim mrežama:

- Devojke ne bi trebalo da imaju kosu pozadi- bio je jedan od komentara.

 Dok je 20-godišnjakinja otkrila tamne dlake na donjem delu leđa, okrenula se i rekla da je nije briga šta trolovi misle o njenom telu. U drugom postu, Spenser je otkrila da nikada neće prestati da stvara sadržaj dlaka na telu. Posle toga je dobila komentar da dlake na telu nisu ženstvene.

@spencer.barbosa no hate to the mom in the video❤️ just had to make it clear that this hate is NOT acceptable. if you wanna shave, shave! if you dont! dont! #girls #feminine #relatable #bodyhair #teenager ♬ original sound - spencer barbosa🧚🏻

Gledajući šokirano u kameru, Spenser je tada pokazala kosu na leđima i rukama - što je očigledno nije učinilo manje ženstvenom. „Ja sam ženstvena“, napisala je, dodajući objavu: „Nikada neću prestati da objavljujem svoje dlake. A vi koji komentarišete da je to ružno, iskompleksirani ste i nikada niste prihvatili sebe“.
 


Video snimci su od tada postali viralni sa preko 73 miliona pregleda i 8 miliona lajkova. Mnogi su hvalili devojku da je iskrena prema dlakama na telu, dok su joj drugi zahvaljivali što im je pokazala da je to sasvim normalno. Jedna osoba je napisala: "Znači, to je normalno? Tako sam samosvesna u vezi sa svojim dlakama na leđima."

Druga žena je dodala: "Ako dlake na telu nisu ženstvene, zašto se onda žene rađaju sa njom?" „Da nam nije suđeno da imamo kosu tamo, ona tamo ne bi ni rasla“, dodao je treći, piše The Sun.
BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading