Zbog poruka koje je dobijala rešila je da se UBIJE: Onog dana kada je konačno donela ODLUKU, saznala je jezivu ISTINU, evo koje stajao iza svega

Vesti 28.04.2023 15:28 0

Sve vreme se pitala kako je moguće da joj neko želi smrt

Zbog poruka koje je dobijala rešila je da se UBIJE: Onog dana kada je konačno donela ODLUKU, saznala je jezivu ISTINU, evo koje stajao iza svega

Shutterstock

Devojku iz Velike Britanije praktično je dovela na ivicu samoubistva osoba koja se krije iza društvenih mreža. Kako je sud zaključio, iza toga stoji njena najbolja drugarica, piše "Metro". Opal Vilijams - Hals je pozvala policiju kada je počela da dobija poruke sa različitih naloga kao što su neki da je nazivaju najgorim imenima ili "Opal treba da umre", kako je nazvan jedan od naloga. Stručnjaci su shvatili da dolazi od Naomi Kendrik (23).

- Mislila sam da je Naomi neko kome mogu da verujem, ali sam od nje dobijala gomilu poruka sa različitih naloga u kojima su bile užasne stvari. U trenutku kada sam primila ove poruke, nisam mogla da govorim i nisam mogla da se pomerim jer sam bila zaleđena od straha - rekla je ona u policiji.

Pitala se sve vreme šta je to uradila, pa joj neko želi smrt. Takođe, kako bi se koncentrisala na rad i trudila da njen privatan život ne ometa posao, telefon je davala stanodavcu.

-  Plakala sam. Sve vreme sam se osećala ranjivo i uplašeno. Nisam znala kako ću preživeti sledeći dan. To je trajalo puna tri meseca. Stalno sam osećala da sam nečija meta i da je neko znao gde sam. To je bilo mučenje. Nisam se nigde osećala bezbedno. Izgubila sam toliko prijatelja za to vreme, sve zato što nikome nisam mogla da verujem - prisećala se ona.

Prvo ime koje je policija spomenula je zapravo ime Naominog dečka, te je tako Opal shvatila ko stoji iza svega. Kada je saznala, toliko je bila pod stresom, da je neprestano povraćala, bila anksiozna i imala napade.

 Imala sam samoubilačke misli. Nekoliko dana nisam želela da ustanem iz kreveta. Bila sam u dubokoj depresiji - priča.

Sud je doneo odluku da Naomi mora da plati bivšoj drugarici 250 funti, ali i sudske troškove u iznosu od 215 funti. Takođe, kao kaznu dobila je i 300 sati društveno korisnog rada i dvogodišnju zabranu prilaska.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading