Da li je on najzgodniji STJUARD na svetu? Putnice se raspamete kad ga vide

Vesti 04.05.2023 17:28 0

Poznato je samo da je Portugalac i da se zove Dijego

Da li je on najzgodniji STJUARD na svetu? Putnice se raspamete kad ga vide

Printscreen/TikTok

Čini se da jedan od zaposlenih u avio kompanije Hi Fly nema problema da dobije telefonske brojeve devojaka. Pre bismo rekli da je njegov adresar prenatrpan. Snimak njegovog prolaska kroz avion upravo je postao viralan na TikToku sa više od 15 miliona pregleda, a do te društvene mreže stigao je zahvaljujući Lakol Padilji, Meksikanki koja takođe nije odolela iskušenju i izvadila je mobilni telefon.

@lacolepadilla Este portugues, no supo que el avión hiba lleno de mexicanas 🤣 quieren parte 2? #hifly #mexicanos #sobrecargodeaviacion ♬ sonido original - La Colet


„Tako mi je žao, ne mogu da vam kažem ništa više od toga da se dečak zove Dijego i da je Portugalac“, napisala je Lakol radoznalim korisnicima TikToka, pošto je njena objava otkrila da su čak i muškarci oduševljeni njegovim izgledom. Putnici su skandirali „okreni se, okreni se“, mahali, navijali, a oni najhrabriji su ga molili da pozira sa njima.

„Nisam znao da su Rami Malek i Oskar Isak dobili dete“, napisala je još jedna u nizu začaranih pripadnica lepšeg pola u komentarima, dok su mnogi pozivali pametnije internet korisnike da hitno pronađu Dijegov profil na Instagramu i podele informacije o istom.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading