Ako želite da izlazite sa njom, morate da izlazite i sa njenom najboljom prijateljicom: "Mi smo kao supruge"

Vesti 30.05.2023 09:02 0

Dve najbolje drugarice su toliko vezane jedna za drugu da upozoravaju muškarce da dolaze u paketu.

tiktok

Printscreen/TikTok

Marisa Bejker (31) i njena najbolja drugarica Peti Kulak (28) odlučile su da žive zajedno nakon što su se 2021. rastale od svojih muževa. Tvrde da su 'platonske srodne duše' i ljudi ih često pogrešno smatraju parom jer se tako dobro slažu. Dve devojke žive zajedno od maja 2021. i rade sve zajedno - izlaze, vežbaju, obavljaju kućne poslove. Takođe, Marisa i Peti pomažu jedna drugoj oko sastanaka i izlazaka, prenosi Mirror.

Marisa je rekla: „Mi smo kao supruge, dolazimo u paketu“, a Peti dodaje: „Upoznavanje je tako zanimljivo. Kao prvo, pretpostavljaju da će uhvatiti Marisu i mene kada počnu da izlaze sa jednom od nas jer smo uvek zajedno. Nešto što vrlo rano padne na pamet svakom muškarcu je da moram da mu objasnim da mi Marisa nije samo cimerka. Ona nije samo moj najbolji prijatelj. Ovo je svaka odluka koju donosim o čoveku sa kojim izlazim. Kada su muškarci u pitanju, oni vole da znaju o kakvoj vezi je reč jer je ne razumeju. To je partnerstvo – dobijate obe, ali samo jedna koristi.

Ove prijateljice su se upoznale 1. januara 2021. na Marisinoj rođendanskoj zabavi, a kada se Peti rastala od svog muža samo nekoliko nedelja kasnije, Marisa - koja se takođe rastala od svog muža te godine - bila je tu da je podrži. Zatim su odlučili da žive zajedno, a Marisa je rekla da joj veza sa Peti daje slobodu da bude ono što jeste. Ona je dodala: „Nismo baš imali slobodu sa našim bivšim muževima i to ne znači da oni nisu dobri ljudi, ali su imali neka očekivanja od nas i sada moramo da se pokažemo onakvima kakvi jesmo. To čini život mnogo lakšim. Zabavljamo se zajedno, smejemo se zajedno. Ponekad sam neuredna, i niko me ne osuđuje niti kritikuje'. Marisa takođe kaže kako je njihovo razmišljanje o vezama i sastancima veoma nekonvencionalno: „Ako Peti dovede nekoga kući, to je kao „hej, mi smo paket“ i obrnuto. Ako razgovaram sa bilo kim ko govori o budućnosti, objašnjavam da će sve u vezi sa mnom biti nekonvencionalno. Možeš da živiš na ulici, ali ćeš imati obaveze i prema Peti. Osećam se najsrećnije kod kuće sa Peti. Hoću da budem tamo. Čak imamo na umu dugoročne odnose i planove preseljenja. Ne radi se samo o svakodnevnim odlukama, već o tome šta ćemo raditi za 10 godina

Komentari (0)
Loading