Volim baku, al da ne čuje moja mama: Verica (74) nakon razvoda sina i snaje ni kriva ni dužna snosi najgore posledice

Vesti 19.06.2023 20:45 0

Čitateljka Verica je sa nama podelila svoju dirljivu pruču, ostala je uskraćena za viđanje sa svojom unukom, a nijedna od njih dve to nije želela

baka i unuka

unsplash

 

Dirljiva priča stigla nam je u vidu pisma od Verice, čitateljke koja je 74 godine stara. Ona je podelila svoje srceparajuće iskustvo sa nama, ispunjeno tugom. Njena snaja nedavno se razvela od Veričinog sina, a sa sobom je odvela i Veričinu unuku, koja je bila neizmerno vezana za svoju bakicu. Međutim, situacija se drastično promenila nakon razvoda.

Verica nam otkriva da joj snaja zabranjuje da viđa svoju unuku. Jedini susret koji su imale nedavno dogodio se na pijaci. Nažalost, snaja joj je okrenula leđa, dok je unuka poslala poljubac skriven od pogleda svoje majke. Takođe, kad ju je Veričin sin posećivao vikendom, ćerka mu je šapnula:

"Volim baku, ali nemoj to reći mojoj mami." Ova rečenica duboko je dirnula Vericu i ostavila je slomljenom i bez ideje o tome što dalje da učini.

Ova priča baca svetlo na suštinsku važnost porodičnih veza i ljubavi koja se deli u krugu porodice. Bake i deke imaju jedinstvenu ulogu u životu unuka, pružajući im toplinu, mudrost i bezuslovnu ljubav. Zato je teško za Vericu da se nosi sa svojim gubitkom, jer je bila snažno vezana za svoju unuku.

Nadamo se da će Verica pronaći mir i da će da uspe da uspostavi ravnotežu u odnosima sa svojim sinom, snajom i unukom. Možda je ljubav koju je delila s unukom snažna i duboka, i verujemo da će ona naći svoj put nazad u njihove živote. 

Komentari (0)
Loading