Tviter gori posle ove objave: Nakon dve godine veze, momak joj je priznao da voli bivšu

Vesti 11.07.2023 08:50 0

Devojka je nedavno napisala na Tviteru o svojoj borbi sa saznanjem da je njen momak, posle 2 godine veze, priznao da i dalje voli bivšu

shutterstock

Shutterstock

Ova neočekivana situacija izazvala je u njoj brojne emotivne reakcije i dileme. 

Raznih komentara je bilo ispod ovog tvita. 

"Kao i svako ko je lagao i koristio nekoga svesno za lične potrebe, eto njemu nije uspelo da se "izleči". Tu nema za čim da se žali. Za povređenu sujetu može plakanje, vince, tihovanje, šta god paše, što da ne", napisala je jedna korisnica, koja je očigledno prošla kroz sličnu situaciju.

Jedan Albin je pokušao da stane u odbranu muškaraca i pokuša da ga opravda: "Ne znam, možda ne odobravam ali razumem tu situaciju i nije retkost da i muškarac i žena imaju tu situaciju "neprežaljene ljubavi" ali da se zabavljaju ili su u braku sa osobom koju su, više racionalno nego emotivno, prihvatili kao osobu s kojom mogu biti u vezi ili u braku", ali mu je Girovita odgovorila sledeće:

"Da, ali je u vezi sve suprotno pričao za nju, ja sam znala za tu vezu dok još nas dvoje nismo ušli u vezu, dok smo se družili par meseci, znala sam i više nego što je trebalo jer nismo očekivali da ćemo da se zavolimo na drugačiji način sem na drugarski, ali desilo se".

Devojka se suočila sa ovom izazovnom situacijom sa hrabrošću i otvorenošću. Njeno iskustvo služi kao podsetnik da je sreća i emocionalno blagostanje najvažnije u vezi. Bez obzira na ishod, ovo iskustvo joj je pružilo priliku za lični rast i razvoj.

Komentari (0)
Loading