GORE OD HOROR FILMA Muž joj krišom mrvio lekove u večeru a onda dovodio muškarce da je siluju

Slobodanka Ćorić Vesti 19.07.2023 22:07 0

Žena nije bila svesna dešavanja jer je bila pod teškom narkozom, a sve što joj je prošlo kroz glavu mislila je da su noćne more

GORE OD HOROR FILMA Muž joj krišom mrvio lekove u večeru a onda dovodio muškarce da je siluju

Shutterstock

Da osoba sa kojom ste najbliži možda i nema najbolje namere ka vama, ova priča je čist primer kojoj ne biste ni najgorem neprijatelju poželeli. 

Dominik P. je bio u braku sa ženom koju je više od 10 godina drogirao, zatim dovodio muškarce da je siluju, a on je sve to snimao. 

Žena nije bila svesna dešavanja jer je bila pod teškom narkozom, a sve što joj je prošlo kroz glavu mislila je da su noćne more!

Dominik P. je navodno u njenu večeru stavljao lek protiv anksioznosti u periodu od 2011. do 2020. godine, zatim je dovodio različite muškarce da je siluju. Insistirao je da oni to rade bez kondoma, pa je nesrećna žena imala nekoliko teških polno prenosivih bolesti, prenosi "Stil Kurir". 

Tokom tih silovanja, muž je snimao sve koristeći skrivenu kameru, a snimke je čuvao kod sebe.

Muž drogirao i dovodio razne muškarce da mu siluju ženu.

Par ima troje dece

Sudstvo je ušlo u trag 51 muškarcu, u starosnoj dobi od 26 do 73 godine, koji su silovali ovu ženu, a javnosti nije bilo jasno u čemu je krivica njenog muža koji je uporno tvrdio da voli svoju suprugu, te da je ona svetica.

Domink je silovatelje tražio preko foruma pod nazivom "Bez njenog znanja", a kada bi stupio u kontakt sa njima tražio bi im da se parkiraju dalje od kuće i da ne koriste jake parfeme ili duvan od cigareta kako je ne bi probudili.

Nijedan mušakrac nije odbio da izvrši bludnu radnju nad njegovom ženom iako su bili svesni da je ona drogirana.

"To je njegova žena, on može sa njom da radi šta hoće," navodno je rekao jedan muškarac optužen za silovanje.

Očekuje se da će Dominik P. odbiti oko 20 godina zatvora, a nesrećna žena je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Komentari (0)
Loading