"Jela si jagnjetinu, ti si biftek…": Pozvala prijatelje na rođendan, a onda ih šokirala, tražila da plate

Slobodanka Ćorić Vesti 20.07.2023 12:02 0

Korisnici na mrežama započeli žestopju raspravu zbog ovog snimka: "Draži su mi grebatori od cicija, koji uvek plaćaju samo ono što su oni pojeli ili popili"

ručak

Printscreen/TikTok

Snimak burne rasprave pregledan je čak 15,4 miliona puta, a cela frka je nastala kada je slavljenica Koko objavila želju da račun ravnomerno podeli sa društvom.

„Još uvek razgovaramo, ali prijateljstvo nije isto“, rekao je za NI Post Viktor Kristijan, jedan od učesnika koji je u nedelju objavio viralni video pod nadimkom Viccgotti.

„Jeo si jagnjetinu, ti biftek…“

„To je suludo! Očekujete da podelimo račun?“ čuje se kako joj jedna drugarica govori dok ona nabraja:“Jela si jagnjetinu, jela si biftek…“

Kristijan tvrdi da nije znao za nameru rođendanske devojke da podeli troškove na kraju rođendanske zabave.

Slavljenica tvrdi da je o svojoj odluci obavestila prijatelje u grupnom ćaskanju pre same večere, ali Kristijan insistira da ništa nije znao, prenosi Index.hr.

 

@viccgotti YALL STORY TIME THIS GIRL WAS MY BEST FRIEND SINCE THE 3rd grade … and she got in frint of her other friends ans started acting funny with me they call me and our friends broke because we didnt want to pay a 4600 dollar bill #viccgotti #debate ♬ original sound - Viccgotti

 

Evo kako čašćavanje izgleda na Balkanu: Trošak za proslave, pa i rođendana gotovo uvek ide na teret slavljenika, a na pitanje ko inače plaća račun kad izađete imamo podeljene stavove.


Olgica

Kada sam u društvu bliskih prijatelja, običaj je da jedan plati račun, ako sam ja platio danas, neko drugi će sutra i tako dalje. Nikada ne gledam koliki je iznos računa i da li je neko platio više ili manje. Jednostavno nisam takva osoba i ne volim da budem sitničav.

Voja


Volim da plaćam, u stanju sam, tako da mi to nije problem. Ali čak i kada nemam mnogo novca, nije me sramota da izađem sa prijateljima i kažem da ih nemam. Ne volim da vodim računa ko je koga platio, to me opterećuje. Ako ste sa pravim prijateljima, nije bitno ko plaća, ko kada plaća, bitno je da se družimo.

Branko

Kad sam sa ženom, nije bitno ko od nas plaća. Kad sam u firmi, volim da platim, ne gledam koliko je društvo, ne čekam „na red“... Uživam u večeri i provodu sa prijateljima.

Ivana


Ako je veća grupa, onda se svi redom, kad izađem na kafu sa drugaricom, nekad ja platim, nekad ona... Što se tiče izlazaka sa mojim dečkom, uglavnom su mi svi momci dosta češće plaćali račun, pogotovo na početku veze, jednostavno su uvek insistirali na tome.

Jana


Sad, skoro u klubu, imali smo slučaj da je dečko moje drugarice, u stvari više poznanik, doveo neke svoje drugare koji su popili piće i otišli ​​bez izvinjenja, a da stvar bude gora, njen dečko nije ponudio da plati razliku, ali ne znam koliko smo se mučili sa firmom koju ni sami ne znamo.

Lidija

Draži su mi grebatori od cicija, koji uvek plaćaju samo ono što su oni pojeli ili popili.

Šta vi kažete, ko treba da plati račun?

 

 

Komentari (0)
Loading