Dečak se smrtno razboleo, a doktori nisu znali uzrok: Onda su pregledali noćne kamere bolnice i saznali strašnu istinu

Slobodanka Ćorić Vesti 27.07.2023 15:36 0

Dečak je bio stalno bolestan i niko nije mogao da sazna zašto je mališan u takvom stanju

dete

Printscreen/TikTok

Dečak po imenu Garnet Spirs bio je stalno bolestan, a pošto nisu mogli da mu dijagnostikuju, kada su posle njegove smrti lekari pregledali snimke sigurnosnih kamera iz njegove bolničke sobe, imali su šta da vide. Ovu tragičnu priču ispričao je na TikToku korisnik Harvs, koji uglavnom kreira sadržaj koji se bavi neobičnim zločinima. Devet dana nakon Garnetovog rođenja, dečak je primljen u bolnicu.

Od tada je dečak bio stalno bolestan i niko nije mogao da sazna zašto je mali Garnet u takvom stanju. Lejsi Spirs, njegova samohrana majka, dokumentovala je i objavila dečakovo zdravstveno stanje na društvenim mrežama.

Napravila je blog na kome je objavljivala detalje svoje borbe i pokušavala da pronađe lek za misterioznu bolest njenog sina. 2014. godine, kada je Garnet imao 6 godina, primljen je u bolnicu. Lekari ponovo nisu uspeli da utvrde uzrok njegove bolesti, ali su uspeli da ublaže simptome i dečak se oporavio.

Lekari su nameravali da ga puste iz bolnice. Međutim, za samo nekoliko sati njegovo stanje se pogoršalo i dečak je preminuo bez ikakvog upozorenja. Osoblje bolnice je bilo očajno, ali i veoma zbunjeno onim što se dogodilo. Zato su uradili test krvi i otkrili nešto veoma uznemirujuće.

Granat je imao smrtonosne količine natrijuma u ​​krvi i umro je od trovanja natrijumom, što je značilo da ga je neko otrovao. Zatim su pregledali bezbednosne kamere bolnice i otkrili šta se dešava. Njegova majka Lejsi ga je otrovala solju od šargarepe. Kada je ovaj zločin otkriven, Lejsi je uhapšena i ustanovljeno je da ima Minhauzenov sindrom. Osuđena je na 25 godina zatvora.


 
Komentari (0)
Loading