Romantičan izlazak se pretvorio u horor: Jelenin dejt sa gradskim šmekerom je izgledao kao iz bajke, dok nisu krenuli u šetnju

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 13:40 0

Žene imaju razna iskustva na dejtovima, ali ovo je jedno od najjezivijih

Dejt

Shutterstock

Jedna od najčešćih tema jesu ljubavni odnosi. O toj temi uvek ima šta da se kaže. Naročito su uzbudljive ženske priče među drugaricama kada nam se neko tek dopadne i nalazimo se u fazi "muvanja". Sledeća etapa jeste prvi dejt, koji sve žene shvataju kao početak nove ljubavne priče. Dejtovi mogu biti prelepi, ali ovde je reč o bizarnom i jezivom iskustvu. 

Mojoj drugarici Jeleni dugo se sviđao momak iz njenog grada sa kojim je odrasla. Išli su u isto odeljenje, simpatije su postojale još od srednje škole i kada se vratila sa studija u Nemačkoj u svoj rodni grad sudbina je uplela prste i spojila ih. 

Počeli su da se opet dopisuju, što je dovelo do prvog dejta. Bile smo stalno u kontaktu i odlučivale zajedno šta će obući, kako će se našminkati kako bi izgledala savršeno to veče. Odveo je na večeru u poznati restoran u njenom gradu, koji je manje mesto pa je samim tim već bilo jasno da su oni novopečeni par. 

On, kao perspektivni vaterpolista bio je među najpoželjnijim momcima, što je Jeleni vrlo imponovalo. Atmosfera je bila jako prijatna, odabrao je restoran koji ona voli, celo veče joj je ugađao. Sve je teklo idilično do momenta kada je zamolio da malo prošetaju gradom posle večere.

Naravno, prihvatila je. Dok su oni šetali primetila je da idu ka groblju. Bila je iznenađena što idu tamo i kada ga je upitala šeretski je odgovorio da nema šta da se plaši. U čudu, ipak je nastavila sa hodom dok je zapravo pretrnula od straha.

Odveo je unutar groblja, na klupicu blizu kapele, a iz Jelenine priče sam shvatila da je od straha bila zaleđena. Izgovor zašto je tu odveo je bio: "Tu se osećam opušteno, mir i tišina, jer mrtvi ne toroču." Od šoka gde se nalazi i njegove izjave nije znala ni kako da se ponaša, ni šta da mu kaže. Samo je želela da pobegne što pre.

Sedeli su na groblju, pored kapele za opela nekih pola sata, za koje je rekla da su se činila kao večnost. Njemu je to mesto bilo idealno za prvi poljubac. Kako je izjavio: "Meni je ovo skroz kul i originalno". 

Nakon poljupca koji joj je preseo sama je otišla kući. Čak je nije ni otpratio, nego je ostao da "uživa u tišini." 

Taj dejt će pamtiti do kraja života kao najjezivije iskustvo koje joj se desilo sa nekim muškarcem. Sada, uspešan sportista koji je zadržao reputaciju gradskog šmekera ima novu devojku, a moja drugarica kada ga vidi prelazi na drugu stranu ulice. Kako mi je sama rekla: "Sa njim nešto debelo nije u redu, drago mi je da sam ga izbegla". 

Ima zaista raznih iskustava sa dejtovanja, ali ovo je jedno od bizarnijih, jer ko još devojku odvodi na groblje jer mu je tu opušteno? 

 

 

 

Komentari (0)
Loading