Sedela je u baru, a ovaj muškarac je sve vreme DODIRIVAO protiv njene volje: Devojka se razbesnela, a njena reakcija će se dugo prepričavati!

Vesti 30.07.2021 16:46 0

Mnoge žene su se poistovetile sa Kalom i rekle da ne mogu da podnesu ovakve muškarce.

Sedela je u baru, a ovaj muškarac je sve vreme DODIRIVAO protiv njene volje: Devojka se razbesnela, a njena reakcija će se dugo prepričavati!

Printscreen/TikTok

Korisnici društvene mreže TikTok pohvalili su devojku koja je prozvala muškarca u jednom baru jer ju je neprestano dodirivao - iako je video da joj to smeta. 

Kala je sedela u jednom baru sa prijateljima, a nepoznati muškarac stavio je svoju stolicu iza njene i sve vreme je "slučajno" dodirivao laktom. Pošto joj je smetala njegova prisnost zamolila ga je da se udalji, ali on se nije obazirao već je nastavio po starom i u jednom momentu stavio svoju ruku na naslon od njene stolice.

U videu se vidi trenutak kada ju je po ko zna koji put zakačio laktom, a ona se samo okrenula i izrazom lica pokazala da joj je dosta. Kod njega je to izazvalo sarkazam, pa je kroz osmeh rekao: "Uh, dodirnuo sam je ponovno."


Zbog buke u baru ne čuje se dobro cela konverzacija, ali čuje se kada se on pravdao i govorio da nema nikakve veze sa njom, jer je sve vreme pričao sa njenom drugaricom, na šta mu je ona odgovara:

- Pričao si sa njom o meni i mojim traumama. Ceo život se susrećem s ljudima koji ne znaju šta je to lični prostor! - rekla mu je. 

Odmah nakon toga navalentni mladić je napustio bar u kojem se odvila neprijatna situacija. 

Njena reakcija oduševila je korisnike ove društvene mreže koji su u komentarima pisali da ne podnose ljude poput ovog muškarca.

 

- Zašto se on ponaša kao da je žrtva?! - napisao je jedan korisnik s kojim su se i drugi složili i nadovezali da je pokušao da napadne Kalu zbog njene burne reakcije, iako je ona potpuno ispravno postupila.

Komentari (0)
Loading