Žene kažu da je on najlepši sveštenik na svetu: Samo zbog njega dolaze u crkvu, evo kako ih on dočekuje

Olja Jelić Vesti 19.10.2023 14:31 0

Simpatični sveštenik Santijago iz Argentine postao je hit na društvenim mrežama, a snimci tog sveštenika proširili su se zahvaljujući TikToku.

Sveštenik

Printscreen/TikTok

Simpatični sveštenik Santijago iz Argentine postao je hit na društvenim mrežama, a snimci tog sveštenika proširili su se zahvaljujući TikToku.

Jedna devojka pre nedelju dana je snimila ovog mladog sveštenika na misi, a nakon toga brojni svetski mediji raspisali su se o njemu. U naslovima medija poput Heralda de Mexica neki ga nazivaju najlepšim sveštenikom na svetu.

Postao je superzvezda

Naime, samo nakon prvog videa, koji je skupio gotovo sedam miliona pregleda i proširio se društvenim mrežama, mnoge žene otišle su na misu, videle Santijaga, snimile ga i takođe objavile na TikToku. No, on je svima jednako odgovorio na simpatije, rukama je napravio znak krsta i blagoslovio ih.

Komentara žena o izgledu mladog sveštenika je mnogo, a nekolicina njih čak je prema nekima neprimerena.

 

@roxyquispecruces

El padre del señor de luren de Ica ♬ sonido original - Roxy Quispe Cruces

 

“Jako je zgodan, ali morate poštovati njegov poziv tako da ga ne gledajte jer je on Božji čovek”, “Baci blagoslov na moje lice, oče”, “Ići ćemo u pakao”, “Bože, pusti ga i daj ga nama”, “Mislim da je vreme da krenemo na izlet u crkvu”, “Osetila sam Božji poziv”, pišu žene iz raznih krajeva sveta.

Argentinski sveštenik inače služi u Peruu, u gradu Ica, odnosno u svetištu Santuario del Señor de Luren.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading