Ima 66 godina, svi misle da joj je unuka mlađa sestra: Prilaze joj momci od 18 godina i evo šta joj nude

Jelena Vukelić Vesti 23.10.2023 19:39 0

Ova baka postala je prava senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj posvećenosti fizičkoj aktivnosti i fitnesu. Ona na svom Instagram profilu redovno deli provokativne fotografije

baka

Printscreen/Instagram

Lesli Maksvel, koja ima 66 godina i živi u Melburnu, vreme provodi u teretani, a zahvaljujući svojoj posvećenosti vežbanju, izgleda zaista impresivno.

Njena kondicija i izgled oduzimaju dah, a privlači veliku pažnju, posebno suprotnog pola, među kojima je popularnija čak i od svoje unuke.

 

 

Lesli na svom Instagram profilu redovno deli provokativne i golišave fotografije, a većina ih je snimljena u teretani, gde najradije trenira sa svojom unukom Tijom. Zanimljivo je da je Tija, unuka koja je inače vrlo otvorena, priznala da joj baka predstavlja ozbiljnu konkurenciju kada je u pitanju privlačenje pažnje muškaraca.

"Čak mi se javljaju i 18-godišnjaci, što je stvarno smešno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment, super je što sam čak i zanimljiva", rekla je Lesli, koja te poruke smatra komplimentima.

S druge strane, Lesliena kći Vanesa, koja baš i ne voli fitnes, nije toliko oduševljena maminim objavama na društvenoj mreži. "To je još uvek moja mama, nije kao da je kći tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se promeni, samo da sve malo 'ublaži'", kaže Vanesa.

Lesli je odlučila postati lični trener kada je imala 48 godina i te godine pobedila na svom prvom fitnes takmičenju. Veruje da svoj mladolik izgled duguje strogom režimu vežbanja i činjenici da trenira najmanje pet puta nedeljno. U prošlosti je radila kao vizažistkinja i na promocijama, a danas je postala inspiracija mnogima zahvaljujući svom životnom stavu i posvećenosti fizičkoj aktivnosti."

Komentari (0)
Loading