Pozvala je na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je sledio je horor gori od onoga koji gledamo u filmovima

Jelena Vukelić Vesti 07.12.2023 10:07 0

Ova istinita priča defintivno može da bude odličan scenario za ozbiljan triler

snaja

Printscreen/X

Erin Peterson je uhapšena u svom domu u Leongahi u Australiji trenutno se nalazi na ispitivanju u policijskoj stanici. Heder Vilkinson (66), njena sestra Gejl Peterson i njen suprug Don Peterson, oboje stari 70 godina, preminuli su u avgustu, samo nekoliko dana nakon što su pojeli biftek Vellington s pečurkama koje je spremila pomenuta Erin Peterson.

Pertersonovi su bili roditelji njenog bivšeg muža Simona. Suprug Hedter Vilkinson jedini je preživeo, ali je u kritičnom stanju i proveo je gotovo dva meseca u bolnici. Specijalizovani policijski tim istražitelja trenutno pretražuje kuću Peterson u kojoj se 29. jula održao kobni porodični ručak.

 

 

 

 

 

Erin Peterson čvrsto negira bilo kakvu krivicu i izjavila je da je uzela preostali poslednji tanjir i takođe pojela porciju, a kasnije je ostatke predala toksikolozima na pregled. Tvrdila je da je pečurke kupila u velikom lancu supermarketa, a suve pečurke u jednoj azijskoj trgovini u Melburnu. Obroke je rasporedila u tanjire i svojim gostima je dozvolila da sami izaberu tanjir iz kojeg će jesti.

Erin je zabrinuta je da će je njen bivši suprug optužiti za smrt svojih roditelja i zatražiti starateljstvo nad njihovom dvoje dece, prenosi Daily Mail. 

Komentari (0)
Loading