Superbaka (77) je internet senzacija: Smršala 20 kilograma, redovno ide u teretanu, mnogo mlađe ne mogu da joj stanu na crtu

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 15:20 0

Džoen je nedavno na Instagramu otkrila koliko je daleko stigla u svojoj potrazi za zdravljem i kondicijom

Džoen Mekdonald

Printscreen/Instagram

Džoen Mekdonald (77) postala je senzacija jer je otvoreno pričala o svom neverovatnom putu mršavljenja, a sada je otkrila kako je uspela da istopi kilograme, piše Daily Star.

Mnogima koji žele da smršaju postala inspiracija zbog svoje odlučnosti. Ona ima više od 1.8 miliona obožavatelja na Instagramu sa kojima deli objave iz teretane i svog porodičnog života, a pojavila se i na naslovnici američkog Women's Health magazina.

Nedavno je na Instagramu otkrila koliko je daleko stigla u svojoj potrazi za zdravljem i kondicijom.

 

 

"Nikada ne potcenjujte važnost toga da budete snažni. I fizički i mentalno. Odaberite svoje "teško". Sa druge strane, "bol golemih promena" je čitav svet rasta i mogućnosti.

Nije bilo lako skinuti kilograme

"Mentalna i fizička snaga moraju da se grade ciglu po ciglu. Bilo da se radi o maloj dnevnoj rutini koju ste uspostavili ili učenju iz neuspeha, izgradnja snage vredna je truda i brige. Verujte mi", napisala je Džoen.

 

 

Džoen je nastavila objavu rekavši obožavateljima da "bežanje" od 92 kilograma sa rizikom od srčanog ili moždanog udara "nije bilo lako", ali morala je da napravi promenu. Takođe je objasnila koliko skupo može biti kad si stariji te je to opisala kao "kartu u jednom smeru za živi pakao".

"Život pun boli i beskrajnih lekova nije šala. Radije jedem povrće, pratim broj svojih koraka i intenzivno vežbam u teretani, nego da "odem tiho u tu blagu noć", rekla je.

 

 

"Dakle, odaberite svoje "teško". Odaberite svoje "snažno", zaključila je Džoen koja je objavu napisala uz kolaž od svoje dve fotografije. Na prvoj je bila pretila, kad je tek započela svoj put prema zdravlju i sreći, a na drugoj je pokazala kako danas izgleda fit i srećna.

 

@najzena.rs Ekipa Naj žena svake srede emituje na našem sajtu po jednu epizodu iz serijala "Žene u muškim poslovima"❗️ Treća epizoda serijala "Žene u muškim poslovima" je o ženi molerki, koja je žestoka konkurencija najboljim molerima u gradu a i šire.Merima Pavlović ruši sve predrasude radeći posao koji je ranije bio rezervisan samo za muškarce, kreči stanove i poslovne prostore!A od 19:30 na našem portalu pogledajte njenu priču!😁#tiktokserbia #zeneumuakimposlovima #najzena #najzenasrbije #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading