"Ovo nije opis žene već roba bez mozga”: Uslovi za vezu jednog Srbina izazvali zgražavanje, bukti rat na mrežama

Olja Jelić Vesti 12.12.2023 19:07 0

Svaka osoba ima svoje jedinstvene prioritete i želje u vezi, a raznolikost je ono što čini svet zanimljivim, ali pitanje je treba li sve u vezi sebe iznositi na društvenim mrežama.

Muškarac

Shutterstock

Svaka osoba ima svoje jedinstvene prioritete i želje u vezi, a raznolikost je ono što čini svet zanimljivim, ali pitanje je treba li sve u vezi sebe iznositi na društvenim mrežama.

Jedan Srbin je odlučio da na Instagramu stavi 10 uslova koje bi njegova buduća partnerka trebala da ispunjava, a ubrzo se rasprava o tome rasplamsala na X-u.

“Da nema muških prijatelja i da je Bog na prvom mestu”

Naime, neko je podelio skrinšot njegove objave u kojoj navodi svoje standarde prema kojima bira partnerku. Ovo je 10 uslova koje bi njegova partnerka trebala da ispunjava:

Bog joj je na prvom mestu

Odana

Dobar odnos s roditeljima

Ne pije

Ne puši

Ne izlazi u klubove

Stidljiva

Ima ciljeve u životu i fokusira se na njih

Nema muških prijatelja

Nema lošu prošlost

“Svaka stavka je red flag”

Objava je izazvala veliku raspravu na X-u, no ono što je posebno iznenađujuće jeste što su muškarci stali u odbranu žena potpuno zgroženi objavom. Bilo je i onih koji su priznali da i sami na popisu vide neke od uslova koje bi sami želeli da im partnerka ispunjava, dok su se žene ili rugale objavom ili iskazale ljutnju.

“Ali pazi detalj “nema muška prijatelje” ….ljubomora i posesivnost u najavi. Skoro svaka stavka je “red flag”, “Blago tebi! Ovo nije opis žene već roba bez mozga”, “Ma ovo se ne

ko šali”, samo su neki od komentara, prenosi dnevno.hr. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading