"Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA

Vesti 07.02.2022 16:35 0

Njen suprug je jako lepo zarađivao, pa je ona odlučila da ne radi jer nema potrebe

"Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA

unsplash.com

Svaka žena sama bira da li želi da radi, da li želi da se posveti i poslovnoj karijeri i porodici ili u potpunosti porodici i deci ukoliko ima uslove za to. Nijedan izbor ne treba osuđivati.

Ovu teoriju zagovara i Hana, žena koja se dogovorila sa suprugom da želi da bude domaćica, pa je postala meta osuda i ismevanja nakon što je na TikToku objavila da mu svakodnevno priprema ručak za posao, čisti i posprema kuću. Najčešće pitanje koje dobije je: "Je li to sve što radiš?"

Ana odgovara da ima i druga interesovanja. Suprug dobro zarađuje, pa su shvatili da nema potrebe da ona radi - ovako provode puno vremena zajedno i uživaju u tome. Mnogi su rekli i da bi sam trebao pripremati užinu te da im je veza staromodna, ali njih dvoje se ne obaziru na ružne komentare. Bilo je i onih žena koje su imale stav da joj zavide jer ne mora da zarađuje, jer na taj način više vremena provodi sa porodicom.

Ona se budi u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila obrok za posao.

 

 

Ana je izazvala reakcije mnogih, naročito žena.

"Ovakav način života je definitivno podcenjen u današnje vreme", napisala je jedna žena, a druga je dodala "Prava si očajna domaćica, što se tako ponižavaš".

 

 

Šta vi mislite o tome?

Komentari (0)
Loading