Marija je isterala zeta iz kuće: Ta odluka je skupo koštala, od ćerke je doživela nešto čemu se nije nadala

Olja Jelić Vesti 05.01.2024 21:35 0

Marija je isterala zeta iz kuće, ali ta njena odluka ju je skupo koštala

Tužni baba i deda

Shutterstock

Potresna priča o lošim porodičnim odnosima objavljena je na portalu Moje Vrijeme, a govori o čitateljki Mariji koja je priznala kako je isterala zeta iz kuće, ali nije slutila koliku će cenu platiti zbog te odluke.

Kako je opisala, zet se uselio kod nje i muža u kuću. Njena ćerka i on dobili su dvoje dece, unuku koja sada ima pet godina i unuka od godinu i po dana koje nikad u životu nisu videli uživo.

“Zet je brzo pokazao pravo lice”

Naime, gospođa Marija i muž su odlučili da isteraju zeta iz kuće, jer kažu da je bio bezobrazan i da je ”brzo pokazao svoje pravo lice”. Ćerki su rekli kako su njoj vrata uvek otvorena, ali ona je otišla sa mužem i više se nikad nije vratila. Danas živi sa njim i njegovom majkom kao podstanar, dok gospođa Marija čezne za unucima.

“Ta deca valjda uopšte ne znaju da imaju baku i dedu. Naša ćerka ne želi da ih dovede kod nas, a isto tako ni ona ne želi da nas vidi”, otkrila je Marija.

“Ona svoje roditelje više ne želi ni da vidi ni da čuje. Sa svekrvom je super, ona sada živi sa njima kao podstanar. Šta biste vi učinili da ste na našem mjestu?” pitala je za savet Marija te dobila odgovor koji je objavljen na portalu Moje Vrijeme.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading