Privatni detektiv otkriva: Evo kako da proverite da li vas partner vara, svi oni rade istu stvar

Olja Jelić Vesti 26.03.2024 20:39 0

Gotovo polovina posla privatnog detektiva Reja Rana iz uključuje špijuniranje nevernih partnera. Ali, postoji jedna stvar koju rade, a koja mu olakšava posao

Varanje

Shutterstock

Gotovo polovina posla privatnog detektiva Reja Rana iz uključuje špijuniranje nevernih partnera. Ali, postoji jedna stvar koju rade, a koja mu olakšava posao, piše Daily Star.

Rej je otkrio da oko 40 posto njegovog posla uključuje špijuniranje nevernih supružnika. To može biti dosadno, ali je, kaže, naučio da uoči određene znakove kako bi predvideo sledeće poteze svojih meta.

Neverni muškarci često odjednom odluče da idu u autopraonicu. "Ako će tip da pokupi svoju ljubavnicu, želi čist auto", rekao je Rej u podkastu Iana Bika.

"Čim neko ode u autopraonicu, pomislim 'Ha ha, što je sledeće?'. Neverovatno je kako to rade. Žene to ne rade toliko jer obično uskoče u tipov auto, muškarci uvek žele da voze. Jako retko vidim tipa da je ušao u ženski auto", rekao je detektiv.

Varanje

Shutterstock

 

Rej je objasnio da kad uoči metu sa ljubavnicom ili ljubavnikom, onda samo treba prikupiti dokaze. Uz klasičnu kameru s dugim objektivom za snimanje slika i videa iz daljine, on ima nekoliko skrivenih predmeta za snimanje svojih meta, poput lažnu šoljice za kafu sa videokamerom visoke razolucije skrivenom unutra.

Opasne strane detektivskog posla

"Ako uđem u kafić ili supermarket, samo skinem poklopac, uključim kameru, stavim čep i izgleda kao da hodam okolo s kafom. U međuvremenu sve snimam", pojasnio je detektiv. No, ne prolazi uvek sve tako glatko. Jednom ga je angažovao čovek koji je želeo da ubije svoju suprugu.

"Nazvao me gospodin koji je došao iz Afrike i rekao mi je 'Žena mi je došla u Ameriku s moje dvoje dece. Želim da joj uručim papire da je dovedem pred sud za starateljstvo nad decom i želim da vratim svoju decu u Afriku.'", ispričao je.

Reju se sve činilo u redu, pa je pronašao ženu i napisao izveštaj o njenom kretanju. Dve nedelje kasnije čovek ga je nazvao i tražio da opet prati njegovu suprugu.

"Dobio sam čudnu energiju pre nego što je uopšte napustila kuću, a sedeo sam na prismotri otprilike tri sata. Samo sam si rekao 'Ovaj tip je već na sudu s njom, sve bi trebalo da je u redu. Ne znam čak ni zašto sam ovde. Nekako se zapravo ne isplati ovaj slučaj.'", ispričao je.

"Pa sam ga nazvao i rekao 'gotov sam.' Dve nedelje kasnije video sam na vestima da je uhapšen jer je angažovao plaćenog ubicu", otkrio je detektiv.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading