Zapanjujuća transformacija: Evo kako je uspela da smrša 50 kilograma za manje od godinu dana

Olja Jelić Vesti 09.04.2024 21:43 0

Samanta Abri, medicinska sestra iz Melburna, uspela je da smrša skoro 50 kilograma, a na društvenim mrežama deli savete svima koji žele da postignu isto

Samanta Abri

Printscreen/Instagram

Samanta Abri, medicinska sestra iz Melburna, uspela je da smrša skoro 50 kilograma, a na društvenim mrežama deli savete svima koji žele da postignu isto.

"Kao dete nisam volela da se krećem. Plakala bih čak i kad smo samo išli u šetnju. Imala sam snažnu potrebu da jedem ogromne količine hrane, a posle bih se osećala loše", ispričala je i priznala da je krišom naručivala hranu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sam (@samantha_abreu)

 

Navela je da svi ljudi mogu u bilo kom trenutku da počnu da rade stvari zahvaljujući kojima će imati zdraviji i aktivniji život.

"To sam počela da radim kada sam imala skoro 120 kilograma i suočavala se sa gojaznošću i drugim zdravstvenim problemima. Borila sam se da zamislim vlastitu budućnost usled svega ovoga", između ostalog je objavila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sam (@samantha_abreu)

 

Tokom pandemije je počela da šeta kako bi poboljšala svoje mentalno zdravlje. Sada napravi 10.000 koraka dnevno i trči pet kilometara sedmično. Takođe je ispričala da nije napravila nikakve drastične promene u ishrani nego je počela da jede manje porcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sam (@samantha_abreu)

 

 

Za doručak najčešće jede žitarice sa voćem, za ručak grčku testeninu sa piletinom, a za večeru pizzette s piletinom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading