Izgleda kao avion: Alisa (47) ima telo dvadesetogodišnjakinje, tajna njene zanosne figure je u ovom triku

Olja Jelić Vesti 23.04.2024 17:56 0

Alisa je u kasnim četrdesetim, a ima telo 20-godišnjakinje

Alisa

Printscreen/Instagram

Alisa je u kasnim četrdesetim, a ima telo 20-godišnjakinje. To duguje jednostavnoj rutini vežbanja koja je zaslužna za održavanje njene figure.

Alis Hečer, sebe opisuje kao „borca sa vremenom od 47 godina“ često deli video snimke na kojima pokazuje svoje neverovatno zategnute trbušnjake na svojim kanalima na društvenim mrežama.

Ona je majka troje dece, ali je ipak uspela da održi figuru o kojoj većina nas može samo da sanja.

U nedavnom videu, Alis, koja živi u okrugu Orindž u Kaliforniji, sa suprugom i decom, podelila je tajnu svog ravnog stomaka. Na video snimku, Alis se može videti kako mahnito pleše oko svog bazena uz pesmu Don't Iou Vant Me od The Human League.

Ona je objasnila da se ova vrsta plesa zove "Shuffling".

 

 

"Shuffle" je energičan plesni stil koji se izvodi uz različite oblike elektronske muzike.Nastao je osamedesetih i sastoji se od nekoliko osnovnih koraka. kao što su Running Man i T-Step, upotpunjeni bilo kojom varijacijom koju plesač želi da uključi.

Alis je rekla da je počela sa ovim plesom kada je imala 42 godine zbog svog mentalnog zdravlja, a da je sada "zavisna" jer endorfini koji se oslobađaju kada vežba čine da se oseća "neverovatno".

„To je najbolja zabavna vežba“, rekla je.

Alice deli tutorijale na svom TikTok kanalu, kako bi pomogla ljudima koji žele da nauče kako to sami da urade.

„Starost je samo broj“, rekla je.

Mešanje ne zahteva upotrebu bilo kakve opreme i potpuno je besplatno za učenje, tako da je odlična aktivnost za svakoga.

 

 

Alisin video je ostavio mnoge ljude otvorenih usta jer je prikupio preko milion pregleda. Korisnici TikTok-a su podelili svoje komentare o Alisinom triku za vežbanje.

"Izgledaš bolje od većine 22-godišnjaka", napisala je jedna.

"Vau, izgledaš kao da imaš 25 godina“, rekla je druga.

"Daješ mi inspiraciju. Imam 42 godine i mislim da sam prestar!", napisao je treći.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading