O njenoj ISPALI priča pola NETA: Pohvalila se novom TETOVAŽOM i postala HIT, a kada je shvatila šta ima na stomaku već je bilo KASNO

Naj žena Vesti 10.08.2021 15:09 0

Kada se Kristal Šip Keli istetovirala sigurno nije verovala da će zbog ove nove dekoracije postati internet senzacija

O njenoj ISPALI priča pola NETA: Pohvalila se novom TETOVAŽOM i postala HIT, a kada je shvatila šta ima na stomaku već je bilo KASNO

Printscreen/TikTok

Naime, Kristal je na donji deo stomaka tetovirala lobanju ovna koja se cela vidi samo kada je Kristal potpuno naga, ali dok je odevena, ta ista tetovaža, pošto se vidi samo jedan deo nje, deluje kao nešto potpuno drugo.

Kada je prekrije odećom, tada se čini kao da ima istetoviranu ženu koja raširenih nogu leži na leđima, ističu njeni pratioci u komentarima ispod njenih videa na TikToku.

- Bile bi to izuzetno ružne noge, ali shvatam na šta mislite - poručila je Kristal svojim pratiocima pošto je shvatila o čemu joj govore i iz kog ugla gledaju njenu tetovažu.

@crystalshipkelly

Reply to @danielelguapopric I mean they would be some UGLY ass legs but I see it , thanks for that 😩 ♬ original sound - C.S kelly

Inače, video u kojem tiktokerka pokazuje tetovažu pregledan je više od 300 hiljada puta, a veliki broj fanova je upitao Kristal da li će ići na korekciju tetovaže.

- Ovo lako može da se prepravi ako nekada poželiš - poručila joj je jedan devojka.

- Kako to da nije primerila dok joj mi nismo rekli - upitala je druga korisnica kojoj je influenserka odgovorila: "Ja znam šta sve imam na sebi, a ostali mogu samo da nagađaju".

 

 

Komentari (0)
Loading