Sastojci
- 3 jajeta
- 150 g jogurta
- 200 g šećera
- 1 Vanilin šećer
- 150 ml ulja
- 250 g brašna
Puding od vanile
- Narendana kora limuna
- 2 velike kašike mlevenih badema
Priprema
Odvojiti žumanca od belanaca i belanca sa vrlo malo soli umutiti u čvrst sneg. Žumanca sa šećerom dobro umutiti da se sav šećer istopi, pa dodati jogurt, ulje i sve ostale sastojke i sve vreme mutiti na najbržoj brzini.
Kada umutite žumanca dodajte sneg od belanaca i kašikom fino promešajte da se sjedini. Smesu izručiti u kalup za pečenje, veličine od 24-26 cm premazan sa malo ulja i peći kolač na 180 stepeni 35-40 minuta.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Predhodno skuvani puding od vanile sa korom od limuna preliti preko kolača kada bude gotov.
Prijatno!