Vreme je da pređete na PRIRODNU kozmetiku: Postoji jako VAŽAN razlog za to

Vesti 08.06.2022 15:22 0

Zaboravite na hemijske tretmane, pređite na prirodnu kozmetiku

Vreme je da pređete na PRIRODNU kozmetiku: Postoji jako VAŽAN razlog za to

pixabay

Nama je nove horizonte potpuno prirodne kozmetike otvorio asortiman u dm drogerijama zbog kog smo počeli da menjamo ne samo proizvode, već i stil života. Prirodna kozmetika je zapravo jedan značajan korak ka zdravijem životu, kako ono kažu – kamen temeljac. I nama je uspelo, pa nema razloga da vi ne krenete istim putem.

Napravili smo mali vodič za to da bi vam prilagođavanje na novo, bolje i kvalitetnije išlo bez brige i pameti.

Vrlo je važno da u šoping odete informisani o tome koje sve linije prirodnih proizvoda možete da potražite u skladu sa tipom kože za koji vam treba adekvatna nega. Ovo je abeceda bez koje ne možete dalje:

Alverde - veganska kozmetika

Dobri stari alverde je sa nama već više od 30 godina i čak i ako ne znate baš ništa o prirodnoj kozmetici, za njega ste morali čuti. Alverde kozmetika je veganska, a pored toga što ne sadrži sastojke životinjskog porekla, ona je dovoljno blaga da je mogu koristiti apsolutno svi u kući – od beba i mlađe dece, preko adolescenata sa najosetljivijom kožom i trudnica. Ma, alverde je linija od koje morate krenuti jer je stvarno fantastična.

Veleda - odlični za kožu ali i za bebe

Weleda već 90 godina uskače mamama kad god zatreba da novorođenčad ima još mekšu kožu nego inače i čini čuda. Najmlađe korisnike proizvoda ove linije ništa nismo mogli da pitamo, naravno. Međutim, mame koje im redovno potroše pola proizvoda jer mackaju i bebcu i sebe, su sve rekle. Baš zbog toga su u okviru Welede nastali i proizvodi specijalno za mame, pa dečica mogu da odahnu. Priroda je ovde učinila svoje na najbolji mogući način.

Biona - zaboravite brige oko starenja

Nastali u okviru projekta dm Inkubator, Biona proizvodi zahvaljujući specifičnim sastojcima poput zelenog kavijara, morskih algi, ekstrakta japanske trešnje i organske celularne jabuke uništavaju bore dok potpuno ne nestanu. Imali ste ih do sada samo iz razloga što je Biona relativno nova linija prirodne kozmetike koja postoji tek nešto više od godinu dana, koliko postoji i ovaj projekat koji pruža podršku domaćim proizvođačima. Super, zar ne? I kida, želimo da je koristimo zauvek i zaboravimo na brigu oko starenja.

Lavera - prirodna kozmetika, bez konkurencije

U Lavera proizvodima i bukvano imate sve što vam treba za negu. Hijaluronska kiselina prirodnog porekla predstavlja saveznika u borbi protiv prvih bora, organska aloja vera hrani kožu vitaminima, organska alga hidrira kožu, dok se ši buter ovog brenda izdvaja kao efikasno rešenje za suvu kožu – znači svi smo zbrinuti. Linija prirodne kozmetike koja je pobrala sve sertifikate kvaliteta je bukvalno goals ako tražite nešto što je kroz godine dokazano bez premca.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading