Žene joj ne opraštaju lepotu, muškarci za njom UMIRU: Da li zasluženo kažu za nju da je NAJLEPŠA NA SVETU?

Vesti 17.01.2022 18:00 1

Na Instagramu je prati više od 500 hiljada ljudi, a svaka njena objava izazove lavinu komentara

Žene joj ne opraštaju lepotu, muškarci za njom UMIRU: Da li zasluženo kažu za nju da je NAJLEPŠA NA SVETU?

Profimedia

 

Kimberli Garner (30) koja je po zanimanju model, rijaliti zvezda i influenserka neprestano privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Atraktivna Britanka poznata je kao jedna od najzgodnijih dama na javnoj sceni. Treninzima i balansiranoj ishrani duguje savršenu figuru, a poput mnogih svojih koleginica i Kimberli je imala nekoliko korekcija na telu.

Strani mediji pisali su da je radila grudi, operisala nos, povećala usta i koristila botkos, ali se mnogi slažu da je sve korigovala u granicama normale, i zahvljujući ovim malim "prepravkama" zaslužila titulu najatraktivnije devojke na svetu.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a svaka njena objava izazove veliku pažnju.

Njen instagram nalog pun je fotografija na kojima ona ističe svoju vitku figuru, a ispod svake objave nalazi se pregršt komplimenata, kako od muškaraca, tako i od devojaka.

Njenom šarmu niko ne može da odoli, a kako sama priznaje dobijala je neverovatne ponude. Muškarci su, kaže, zbog nje spremni na sve.

 

 

Komentari (1)
Loading
Seljak
17.01.2022 22:17

Zgodna? Da. Najzgodnija? Ne! Ovakvih je još milion na ovoj planeti. Za nju rade marketing agencije a za ostalih 999.999 devojaka ne rade agencije koje rade za ovu devojku. Ili uopšte nemaju agenciju iza sebe ili su to neke druge agencije.