Zbog ovog PROIZVODA je imala savršenu kožu: Princeza Dajana nije mogla bez njega ni jedan dan!

Vesti 30.01.2022 14:25 0

O životu princeze Dajane se i danas piše, a detalji iz njenog života nikad ne prestaju da fasciniraju njene fanove

princeza Dajana

Tanjug

Fanovi kraljevske porodice, a posebno princeze Dajane i dan danas pokušavaju da shvate sve o njenom životu. Snimljen je čak i film, a princ Hari treba da izda knjigu u kojoj će spominjati i svoju majku. Mnogi su se zainteresovali i za ishranu, ali i negu ove neprežaljene princeze.

Mleč za kožu i trudnoću

Nije zabeleženo da li je Dajana zaista imala dodatak ishrani, ali postoji nekoliko stvari kojima se okrenula pored ishrane i rutine vežbanja kako bi bila u formi i zdrava. Prvi u nizu bio je mleč. Objavljeno je da ga je princeza koristila svakodnevno tokom trudnoće.

Mleč je bogat vitaminima, masnim kiselinama, kolagenom i antioksidansima

Osamdesetih je bilo nekoliko novinskih izveštaja koji su tvrdili da je Dajana obožavalac ovog sastojka, što joj je pomoglo da se izbori sa jutarnjom mučninom. 

Šta je zapravo matični mleč i da li je koristan tokom trudnoće?

Sastojak koji se može naći na listama za negu kože, ali je dostupan i za oralnu primenu kao dodatak-napravljen je od žlezda pčela radilica i izlučevina je bogata proteinima koji je izvor vitamina, masnih kiselina, kolagena , i antioksidansa. Iz tog razloga se takođe smatra da je koristan za kožu i celokupno zdravlje.

Međutim, važno je napomenuti da je sprovedeno vrlo malo visokokvalitetnih studija o pravim blagodatima matične mleči, što znači da ona još uvek nije ukorenjena u bilo kojoj nauci. Konsultujte se sa lekarom opšte prakse ako razmišljate o isprobavanju sastojka, posebno ako imate astmu ili ste alergični na polen, jer je poznato da izaziva alergijske reakcije.

Pored korišćenja mleča, princeza Dajana je tokom trudnoće praktikovala još jednu stvar. Svela je na minimum unos alkohola. Zapravo, „smanjila je piće tako da joj je koža bila 100%“ zdrava, prema rečima njene šminkerke Mari Grinvel. „Dajana je sve radila umereno“, dodala je.

Komentari (0)
Loading