Veliki povratak trenda DEVEDESETIH: Ova frizura će biti VELIKI hit u proleće 2022

K.Ć Vesti 21.02.2022 19:30 0

Moda kaže da voli da se vraća. Trendovi nikada ne nestaju zauvek. Obično se ponovo pojavljuju nakon nekoliko ili čak nekoliko desetina godina. Naravno, nikada u istom obliku. To nije kopija, već poboljšana verzija koja osvaja srca budućih generacija. Slično je i ovoga puta

Veliki povratak trenda DEVEDESETIH: Ova frizura će biti VELIKI hit u proleće 2022

Shutterstock

Ova frizura je postala kultna. Nekada su sve žene želele da im kosa izgleda tako. Jako osenčeni pramenovi davali su utisak veće zapremine. Pored toga, čini lice vitkijim. A sada se vratila Rejčel frizura iz Prijatelja. Naravno, u modernoj, malo izmenjenoj verziji.

Kosa je sada dužine do ramena, slojevi su duži, a senčenje je suptilnije, opisuje trend frizer Nuncio Saviano sa tovnandcountrimag.com. Moderna Rejčel je potpuna suprotnost nedavno popularnim čupavim rezovima - raščupanim i blago osušenim. 

Izgleda veoma ženstveno i senzualno. Takva frizura naglašava crte lica i može efikasno potrajati nekoliko dobrih godina. Osim toga, izgleda odlično i na prirodno talasastoj i na ravnoj kosi. Jedina stvar koju treba da zapamtite je uvijanje vrhova. Bez toga nema Rejčel.


 

Komentari (0)
Loading