Ruski bjuti tretman popularne Irine Šajk: Potreban vam je samo JEDAN SASTOJAK za blistavo i ZATEGNUTO lice

Vesti 07.03.2022 16:45 0

Popularna manekenka nam donosi tradicionalni ruski recept

Ruski bjuti tretman popularne Irine Šajk: Potreban vam je samo JEDAN SASTOJAK za blistavo i ZATEGNUTO lice

Profimedia

Irina Šajk popilarna je manekenka, kojom svojom lepotom mnoge ostavlja bez daha. Otkrila nam je tajnu koja čini da njena koža uvek blista, uprkos jakoj šminki koju svakodnevno mora da koristi. 

Tretman ledom 


Tretman ledom spada u tradicionalne ruske metode održavanja kože lica. Led poboljšava cirkulaciju, smanjuje nadutost lica, i daje joj svež sjaj. 

Proces se obavlja tako što ledom prelazite preko kože lica. Možda će vam na početku biti neugodno zbog hladnoće, ali vremenom će vam postati rutina.  Led pripremite veče pre i njega dodaje kraštavac ili kamilicu, bilo šta što vam padne na pamet a ima blagotvorno dejstvo za kožu.

Na kraju tretmana lice treba naprskati malom količinom terminalne vode, pa namazati tanak sloj hidrantne kreme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Nakon toga kratko izmasira lice masažerom, čime podstičeiče drenažu, pa nanosi kremu na područje oko očiju. Prilikom ovog tretmana morate biti pažljivi jer može da izazove nepoželjne promrzline i brojna oštećenja ako se direktno odmah stavlja na kožu.

Devinitivno da je blistavost i sjaj njenog lica, najbolja reklama za ovu metodu. Svakako ovaj tretman ništa ne košta, samo zahteva malo više posvećenosti dok se ne uđe u rutinu. 

Komentari (0)
Loading